VVOG sponsor Telstar Sports&fashion

8 September 2013 / Redactie / Sponsors

Telstar Sports & Fashion is voor sportkleding een begrip in Harderwijk én een belangrijke sponsor van VVOG.

Al jarenlang is Telstar Sports & Fashion sponsor bij VVOG en leverancier van sportkleding dus stapte ik (als nieuw bestuurslid sponsoring) afgelopen donderdag op m'n fietsje richting de Lorentzstraat en werd bij aankomst getroffen door de omvang van de winkel. Wat een mega-size sporttempel is dat zeg, met voor alle sporten en jaargetijden en voor iedere beurs wat wils.

Samen met Burns Deinum van SD-sportswear spraken we met bedrijfsleider Camiel en met Vincent en Jacco.

Jullie komen toch ook naar de seizoensopening van de VVOG businessclub op woensdag 4 september vroeg ik om te beginnen en ratelde verder door over het sponsorhome dat er straks pico bello gaat uitzien.

Dat nieuwe sponsorhome biedt ons straks mogelijkheden om netwerkmeetingen voor Harderwijks ondernemers te organiseren of om specialisten onze ondernemers meer te vertellen over kansen in de markt ( Laurens Sloot bijvoorbeeld ? smiley).  Ondernemers zouden nieuwe initiatieven met elkaar kunnen gaan bespreken om zo de haalbaarheid af te tasten.

Willen jullie je naam verbinden aan bijzondere VVOG evenementen vroeg ik en Camiel en Jacco zeiden er veel voor te voelen om dan meer aandacht te schenken aan het schoolvoetbaltoernooi.

Hebben jullie een goed gevoel bij VVOG, kunnen er volgens jullie zaken beter of anders. Camiel en Vincent refereerden in dat verband aan die unieke sfeer rond het Zuiderzeecup toernooi. Dat was echt goed georganiseerd en daar hebben we van genoten. Dus doorgaan op die weg, zeiden ze. En in de moderne wereld kunnen de sociale media natuurlijk niet achter blijven. Of we nog aandacht wilden schenken aan de facebookpagina van Telstar Sports & Fashion en dat is een kleine moeite (https://www.facebook.com/Telstarstore). Trouwens als je nu even gaat kijken, zul je zien dat er tot 1 september een kortingsactie is als je nieuwe voetbalschoenen nodig hebt. Het is maar dat je het weet.

Ik hoop dat we Camiel en zijn kornuiten straks vaak in ons sponsorhome zullen gaan ontmoeten want we willen als sponsorcommissie heel graag dat onze nieuwe sponsorhome "het netwerkcentum" voor onze businesspartners gaat worden. En daar gaan we in de komende tijd hard aan werken.

Bezoek Telstar Sports&Fashion

Foto's van het bezoek aan Telstar Sports@fashion, Lorentzstraat 16 in Harderwijk

Lees bericht

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken als teammanagers

25-06-2019

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken komend seizoen als teammanagers van het eerste elftal. Beide clubmannen kunnen hun eigen werk niet meer combineren met de taak als teammanager.

Lees bericht

Het nieuwe wedstrijdtenue is gekozen

21-06-2019

Hoe trots kun je zijn als volgend seizoen alle teams in een compleet nieuw tenue uitkomen.

Lees bericht

Douchezaak en Reukema de nieuwe shirthoofdsponsoren

20-06-2019

Wij danken al onze shirtsponsoren voor het vertrouwen.

Nieuwsoverzicht Archief