Dinsdagavond: SC Genemuiden - VVOG

19 Augustus 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

Dinsdagavond oefent de hoofdmacht in en tegen hoofdklasser SC Genemuiden. Zaterdag bekert VVOG uit tegen VVZ'49

Oefenwedstrijd SC Genemuiden - VVOG dinsdagavond 20 augustus om 20.00 in Genemuiden.
VVOG won zaterdag het eigen Zuiderzeecup toernooi en dendert voort in het oefenprogramma. Dinsdagavond 20 augustus staat er al weer een oefenwedstrijd gepland in en tegen SC Genemuiden, dat we ook gaan tegenkomen in de competitie van de hoofdklasse C.

Vanaf het seizoen 2010-2011 streed Genemuiden mee in de Topklasse maar sneuvelde het afgelopen seizoen in de nacompetitie.

Een pittige tegenstander dus die in de oefencampagne ook nog op zoek is naar het juiste ritme. De laaste oefenwedstrijd werd met 3-2 gewonnen van GRC Groningen na een 0-2 achterstand in de rust. De tweede oefenwedstrijd tegen CSV Apeldoorn thuis was met 2-4 verloren gegaan. Het zegt allemaal niet veel want ook bij VVOG moeten alle automatismes er nog in slijpen. Vandaar dat dit voor beide teams een nuttige wedstrijd kan zijn in de aanloop naar de echte competitie die begint op zaterdag 7 september.

Bekerwedstrijd VVZ'49 - VVOG op zaterdag 24 augustus om 15.00 uur in Soest
Voor die tijd staat voor VVOG ook nog de bekerwedstrijd uit tegen VVZ'49 op het programma voor aanstaande zaterdag 24 augustus. De club uit Soest kwam -evenals latere kampioen SDVB- in het afgelopen seizoen uit in de eerste klasse A en eindigde als zevende. Ook VVZ'49 is inmiddels al weer begonnen met het oefenprogramma en oefent dinsdagavond traditioneel tegen SO Soest. Een tegenstander van formaat dus en VVOG zal de mouwen kunnen opstropen. Maar natuurlijk gaan we er weer van uit dat de trouwe VVOG aanhang de weg naar Soest zal weten te vinden om onze jongens een hart onder de riem te steken.

 

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief