Broekhuis Volvo&Ford tekent businesscontract

14 Augustus 2013 / Redactie / Sponsors

De vestiging Broekhuis Volvo en Broekhuis Ford verlengt het businesscontract met VVOG met een vernieuwde bijzondere invulling

We zijn natuurlijk heel blij dat de vestiging Broekhuis Volvo en vestiging Ford heeft besloten het businesscontract met VVOG met een jaar te verlengen  met een optie voor nog 2 jaar. Het nieuwe contract past in het nieuwe denken over de samenwerking tussen onze club en de Harderwijkse ondernemers. Want naast een basisbedrag is afgesproken dat VVOG een bedrag krijgt voor elke auto die door VVOG leden of VVOG sponsoren bij Broekhuis wordt gekocht. Dat betekent dat er ook een inspanning aan onze kant ligt om onze VVOG familie bekend te maken met deze afspraak. In de komende tijd zullen we dat dan ook door middel van acties verder gaan promoten. Mocht het inderdaad zo zijn dat je overweegt om je auto in te ruilen of er één te kopen dan steun je met jouw aankoop de financiële gezondheid van onze vereniging.

 

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden-, Noord- en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit.Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Chevrolet, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI.

 

Verder maken onderdeel uit van de Broekhuis groep: 7 autoschadeherstelbedrijven, een leasemaatschappij, dealerschap van BMW motoren, een bedrijf dat is gespecialiseerd in bedrijfswageninrichting en de inbouw van accessoires en er zijn activiteiten op het gebied van financiele dienstverlening in de vorm van financieren en verzekeren.

De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens! Daarom staat achter de naam Broekhuis: meer dan auto’s...! Broekhuis biedt werkgelegenheid aan ruim 800 medewerkers.

 

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief