De VVOG businessclub op vakantie? Dacht het niet !

24 Juli 2013 / Redactie / Sponsors

Nee, Dick Broekema, Henk Hakvoort en Gerben Teela zijn druk bezig met een aantrekkelijk programma voor de business club leden van VVOG.

Allergrootste prioriteit voor dit moment is om de presentatiegids van VVOG helemaal top of the bill te maken. Met heldhaftige verhalen, gedurfd vooruitblikken en supergave advertenties van de bedrijven waar VVOG graag mee samenwerkt.

En die samenwerking met Harderwijkse ondernemers gaan we in het nieuwe seizoen stevig aanpakken met een prachtig programma in spraakmakende etablissementen, met een vernieuwd businesshome dat het roemruchte verleden van VVOG koppelt aan de binding met Harderwijk en met advertentiemogelijkheden die voor de ondernemer én voor VVOG een win-win situatie gaat opleveren.

Wat kunnen wij voor u als ondernemer en voor onze leden betekenen, dat gaat ons motto zijn. En dat Dick en Henk een groen hart hebben, dat willen we toch even laten zien. Doet u ook mee ?

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief