De VVOG businessclub op vakantie? Dacht het niet !

24 Juli 2013 / Redactie / Sponsors

Nee, Dick Broekema, Henk Hakvoort en Gerben Teela zijn druk bezig met een aantrekkelijk programma voor de business club leden van VVOG.

Allergrootste prioriteit voor dit moment is om de presentatiegids van VVOG helemaal top of the bill te maken. Met heldhaftige verhalen, gedurfd vooruitblikken en supergave advertenties van de bedrijven waar VVOG graag mee samenwerkt.

En die samenwerking met Harderwijkse ondernemers gaan we in het nieuwe seizoen stevig aanpakken met een prachtig programma in spraakmakende etablissementen, met een vernieuwd businesshome dat het roemruchte verleden van VVOG koppelt aan de binding met Harderwijk en met advertentiemogelijkheden die voor de ondernemer én voor VVOG een win-win situatie gaat opleveren.

Wat kunnen wij voor u als ondernemer en voor onze leden betekenen, dat gaat ons motto zijn. En dat Dick en Henk een groen hart hebben, dat willen we toch even laten zien. Doet u ook mee ?

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief