De VVOG businessclub op vakantie? Dacht het niet !

24 Juli 2013 / Redactie / Sponsors

Nee, Dick Broekema, Henk Hakvoort en Gerben Teela zijn druk bezig met een aantrekkelijk programma voor de business club leden van VVOG.

Allergrootste prioriteit voor dit moment is om de presentatiegids van VVOG helemaal top of the bill te maken. Met heldhaftige verhalen, gedurfd vooruitblikken en supergave advertenties van de bedrijven waar VVOG graag mee samenwerkt.

En die samenwerking met Harderwijkse ondernemers gaan we in het nieuwe seizoen stevig aanpakken met een prachtig programma in spraakmakende etablissementen, met een vernieuwd businesshome dat het roemruchte verleden van VVOG koppelt aan de binding met Harderwijk en met advertentiemogelijkheden die voor de ondernemer én voor VVOG een win-win situatie gaat opleveren.

Wat kunnen wij voor u als ondernemer en voor onze leden betekenen, dat gaat ons motto zijn. En dat Dick en Henk een groen hart hebben, dat willen we toch even laten zien. Doet u ook mee ?

Lees bericht

Voetbalclinic VVOG 1 voor JO8 en JO9

13-10-2019

Maandagavond 21 oktober om 18:45uur is er weer een clinic van het Eerste. Dit keer voor onze toppers van de JO8 en de JO9.

Lees bericht

2 Superloten voor het Bierteam!

11-10-2019

Het Bierteam heeft maar liefst 2 (!) Superloten gekocht om mee te dingen naar de geweldige prijzen van de Grote Clubactie.

Lees bericht

Rabo ClubSupport: jouw stem is geld waard!

10-10-2019

Stemmen kan nog t/m 11 oktober! Snel naar de link dus....

Nieuwsoverzicht Archief