Jeugdtrainers stellen zich voor

4 Juni 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

Jonge VVOG trainerstalenten zullen ook in het nieuwe seizoen gaan bijdragen aan maximaal voetbalplezier en maximale talentontwikkeling

 

Beste VVOG-ers,

Mijn naam is Jeffrey Lenting, ik ben 22 jaar oud en ben jeugdtrainer bij VVOG. Nadat ik 9 jaar gevoetbald heb bij deze mooie vereniging ben ik drie jaar terug gestart als trainer van de C3.

Na drie jaar trainer te zijn geweest van de C3 ben ik benaderd om volgend seizoen de C2 te gaan trainen. Ik ben blij dat ik deze kans krijg en kijk ernaar uit om op een hoger niveau spelers te ontwikkelen en te begeleiden. 

Mijn persoonlijke ambities met de C2 zijn sportief het hoogst haalbare na streven en de jongens van de C2 zowel individueel en als team te ontwikkelen. Kom volgend seizoen gerust een keer kijken bij een wedstrijd van de C2.

Sportieve groet,

Jeffrey Lenting,

Kevin van der Vlag, is dit seizoen geslaagd voor zijn TC3 diploma van de KNVB. Hij heeft in alle jeugdelftallen bij VVOG gevoetbald en was dit seizoen succesvol in de A1. Kevin gaat het komende seizoen de D1 trainen.

Eric Jansen was dit seizoen trainer van de F1 en gaat dat ook weer in het komende seizoen doen.

We hebben veel vertrouwen in deze kerels met het VVOG hart op de juiste plaats en wensen hen vanaf deze plaats heel veel voetbalplezier met onze jonge VVOG talenten.

 

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief