Jeugdtrainers stellen zich voor

4 Juni 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

Jonge VVOG trainerstalenten zullen ook in het nieuwe seizoen gaan bijdragen aan maximaal voetbalplezier en maximale talentontwikkeling

 

Beste VVOG-ers,

Mijn naam is Jeffrey Lenting, ik ben 22 jaar oud en ben jeugdtrainer bij VVOG. Nadat ik 9 jaar gevoetbald heb bij deze mooie vereniging ben ik drie jaar terug gestart als trainer van de C3.

Na drie jaar trainer te zijn geweest van de C3 ben ik benaderd om volgend seizoen de C2 te gaan trainen. Ik ben blij dat ik deze kans krijg en kijk ernaar uit om op een hoger niveau spelers te ontwikkelen en te begeleiden. 

Mijn persoonlijke ambities met de C2 zijn sportief het hoogst haalbare na streven en de jongens van de C2 zowel individueel en als team te ontwikkelen. Kom volgend seizoen gerust een keer kijken bij een wedstrijd van de C2.

Sportieve groet,

Jeffrey Lenting,

Kevin van der Vlag, is dit seizoen geslaagd voor zijn TC3 diploma van de KNVB. Hij heeft in alle jeugdelftallen bij VVOG gevoetbald en was dit seizoen succesvol in de A1. Kevin gaat het komende seizoen de D1 trainen.

Eric Jansen was dit seizoen trainer van de F1 en gaat dat ook weer in het komende seizoen doen.

We hebben veel vertrouwen in deze kerels met het VVOG hart op de juiste plaats en wensen hen vanaf deze plaats heel veel voetbalplezier met onze jonge VVOG talenten.

 

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Lees bericht

Loten verkopen voor onze nieuwe kleedkamer, tribune en een nieuwe ruimte voor de sponsoren

20-02-2020

We hebben nieuwbouwplannen en daar is geld voor nodig.

Lees bericht

Ook een jaar lang gratis in de TINQ Fiat rijden?

18-02-2020

Ook dit jaar biedt TINQ weer een jaar lang gratis rijden in de TINQ Fiat aan.

Nieuwsoverzicht Archief