VVOG talent Mats Zwart naar PEC Zwolle

1 Juni 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

Ze waren d'r zaterdag altijd op het sportpark de hele dag met een bal te vinden, de broertjes Zwart en Mats gaat nu naar PEC Zwolle

Vorige week zaterdag hebben we Mats nog eens kunnen bewonderen tijdens het TimeFlex jeugdtoernooi bij VVOG en de oeh's en de ah's waren niet van de lucht. Hij passeert moeiteloos, tikt de bal over de tegenstander heen, heeft een scherp inzicht, een mooie techniek en een goed schot. Tsja, als je dat allemaal bij elkaar optelt is het niet moeilijk te raden waarom PEC Zwolle een oogje op hem heeft.

Ook voor Mats en voor zijn ouders zal gaan gelden dat er veel van hen verlangd zal worden en nou kennen we de familie goed genoeg om te kunnen zeggen dat het wel goed zal komen. Maar wat er ook gebeurt, Mats blijft wel van VVOG want onuitwisbaar is het beeld dat die twee blonde mannetjes elke zaterdag de hele dag met die bal aan de gang waren. Mats en ouders veel succes bij PEC Zwolle in het nieuwe seizoen. En, oh ja, Mats gaat spelen voor de E1 van PEC Zwolle.

Inmiddels zijn er meerdere VVOG Talenten die bij PEC Zwolle en FC Twente gaan spelen. In het nieuwe seizoen zullen wij regelmatig verslag doen op deze site van de vorderingen die onze VVOG helden in Zwolle en Twente gaan maken.

Lees bericht

Benieuwd wat je kunt winnen met de loterij?

22-02-2020

Neem een kijkje bij de prijzen!

Lees bericht

Nieuws van Thomas Vossebelt

21-02-2020

Menigeen zag Thomas Vossebelt uitvallen in de derby tegen DVS’33. En iedere rechtgeaarde VVOG’er weet dat een Vossebelt niet zomaar het veld afgaat (en al helemaal niet tegen onze buren).

Lees bericht

Selectienieuws: Hop gaat, Randy verlengt

20-02-2020

Helaas is de technische commissie er niet in geslaagd om Jan-Jurriën Hop te behouden voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief