VVOG talent Mats Zwart naar PEC Zwolle

1 Juni 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

Ze waren d'r zaterdag altijd op het sportpark de hele dag met een bal te vinden, de broertjes Zwart en Mats gaat nu naar PEC Zwolle

Vorige week zaterdag hebben we Mats nog eens kunnen bewonderen tijdens het TimeFlex jeugdtoernooi bij VVOG en de oeh's en de ah's waren niet van de lucht. Hij passeert moeiteloos, tikt de bal over de tegenstander heen, heeft een scherp inzicht, een mooie techniek en een goed schot. Tsja, als je dat allemaal bij elkaar optelt is het niet moeilijk te raden waarom PEC Zwolle een oogje op hem heeft.

Ook voor Mats en voor zijn ouders zal gaan gelden dat er veel van hen verlangd zal worden en nou kennen we de familie goed genoeg om te kunnen zeggen dat het wel goed zal komen. Maar wat er ook gebeurt, Mats blijft wel van VVOG want onuitwisbaar is het beeld dat die twee blonde mannetjes elke zaterdag de hele dag met die bal aan de gang waren. Mats en ouders veel succes bij PEC Zwolle in het nieuwe seizoen. En, oh ja, Mats gaat spelen voor de E1 van PEC Zwolle.

Inmiddels zijn er meerdere VVOG Talenten die bij PEC Zwolle en FC Twente gaan spelen. In het nieuwe seizoen zullen wij regelmatig verslag doen op deze site van de vorderingen die onze VVOG helden in Zwolle en Twente gaan maken.

Lees bericht

Vuurwerkbeleid vanuit de KNVB

22-09-2019

Let op de forse boetes.....

Lees bericht

De introductie van de nieuwe sponsor pakketten 2019 – 2020

22-09-2019

Een team sponsoren kan nu nog sneller en eenvoudiger

Lees bericht

Info over de supportersbus

19-09-2019

Supportersvereniging ZAVO organiseert ook dit jaar weer busreizen

Nieuwsoverzicht Archief