Maurits de Wolf pupil van de week

4 April 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

Voor de thuiswedstrijd tegen SVZW uit Wierden is Maurits de Wolf pupil van de week.

Met nog twee thuiswedstrijden te gaan is Maurits de een-na-laatste pupil van de week van dit seizoen. Maurits speelt al drie jaar bij VVOG en speelt dit seizoen in de F2.

Hij speelt regelmatig op zijn favoriete positie op het middenveld, maar hij moet ook af en toe een helpende hand bieden in de verdediging. Naast het feit dat hij VVOG een gezellige club vind, speelt hij met leuke spelers samen en vindt hij dat hij een goede training krijgt.

Maurits zit in groep 5B van het Startblok. Uit school gaat hij graag voetballen of buitenspelen. Als het weer wat minder is, dan is hij het liefst aan het tekenen, Minecraft aan het spelen of aan het computeren. Op televisie kijkt hij het liefst naar de BZT Show, Spangas, Villa Achtwerk of de Taarten van Abel.

De favoriete voetbalclub van Maurits is net als bij veel andere kinderen FC Barcelona. Zijn favoriete speler is een ex-speler van die club, namelijk Ronaldinho. Zijn grootste droom is om zijn favoriete club te zien spelen in het eigen Nou Camp stadion. Daar is hij nog niet geweest, maar wel in de Amsterdam Arena voor de wedstrijd Nederland - Estland. Dat was een erg leuke belevenis. Dit was de eerste keer dat hij in de Arena was en daar was hij samen met zijn vader. Fijn was dat ze mooie plaatsen hadden en het was super dat Nederland had gewonnen.

Zijn voorspelling voor de wedstrijd tegen SVZW ? 3 - 1 voor VVOG.

 

 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief