Sem Everts pupil van de week

30 Januari 2013 / Redactie / Nieuws van het eerste

Ik ben Sem Everts en ik woon in Harderwijk.

Ik ben al een jaar of 4 lid van VVOG. Ik ben begonnen bij de Dolfijntjes en ik zit nu in de F2. We zijn net gepromoveerd naar de hoofdklasse. Ik speel altijd in de spits en dat vind ik ook de leukste positie op het veld. Ik vind VVOG een leuke club omdat er veel leuke kinderen voetballen en ze organiseren leuke activiteiten.

Mijn favoriete club is AJAX (dat vind mijnSem Everts vader niet zo leuk want hij is voor Feyenoord). Ik ga 10 februari voor het eerst naar een wedstrijd van AJAX in de Arena met mijn moeder en opa want mijn vader zit niet graag in de Arena. Ook ga ik 22 maart met de hele F2 naar Nederland-Estland. Mijn favoriete spelers zijn Siem de Jong van Ajax en Messi van Barcelona. 

Ik kijk het liefst naar Eredivisie Live want dan kan ik alleen maar voetbal kijken. Ik vind het leukste om buiten te spelen, voetballen en gamen. Ik zou later prof voetballer willen worden dat lijkt me echt cool. Ik denk dat VVOG met 2-1 wint van Sparta Nijkerk.

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief