VVOG webshop geopend !!

23 Januari 2013 / Sponsorcommissie / Sponsors

Met gepaste trots presenteren wij u graag de VVOG Webshop. Hier kunt u de volledige VVOG kledinglijn online bekijken, bestellen en afrekenen.

De webshop VVOG is een initiatief van de sponsorcommissie en kledingcoordinator van VVOG.

VVOG is een voetbalbolwerk in het amateurvoetbal. Met deze professionele webshop is VVOG vooruitstrevend op dit gebied. Op deze website vindt u producten die gerelateerd zijn aan VVOG. Wedstrijdkleding, trainingskleding, supportersartikelen en nog veel meer. Voor de sporter, begeleider, vrijwilliger en supporter voorziet deze webshop in zijn behoefte.

Als sponsor kunt u ook gebruik maken van deze webshop. Heeft u aanbiedingen? Geef ze dan door via onderstaand mailadres, vervolgens wordt het geplaatst op de webshop. Heeft u interesse in het sponsoren van een team? Ook dit is mogelijk.

Klik op de button die op de hoofdpagina links onder is afgebeeld. U kunt ook hier klikken.

Voor vragen, opmerkingen of reacties kunt u ons bereiken via sponsorcommissie@vvog.nl

Lees bericht

Langer doortrainen

05-06-2020

Een meevaller....

Lees bericht

Yassine el Hanoudi naar VVOG!

02-06-2020

De TC is erin geslaagd om Yassine el Hanoudi (27) vast te leggen voor komend seizoen. De multifunctionele speler (verdediging en middenveld) is afkomstig van LRC uit Leerdam en speelde twee jaar geleden al eens tegen VVOG toen hij nog de kleuren van Magreb ‘90 verdedigde.

Lees bericht

Voorlopige teamindeling jeugdteams

02-06-2020

Benieuwd wie in welk team is ingedeeld? Bekijk nu de voorlopig indeling van de jeugdteams.

Nieuwsoverzicht Archief