Dwight Lodeweges ook komend seizoen bij VVOG

12 December 2012 / Bestuur VVOG / Algemeen

Het Bestuur en de TC van VVOG hebben een akkoord bereikt met Dwight Lodeweges over de verlenging van zijn contract als hoofdtrainer van VVOG.

VVOG is hierover zeer content en denkt met Lodeweges komend seizoen het ingezette groeiproces voort te kunnen zetten. Henk Drost, bestuurslid Voetbalzaken bij VVOG, vindt dat Lodeweges de juiste man op de juiste plaats is: “Dwight heeft de groep dit seizoen al naar een hoger niveau getild en wat ons betreft is de rek er nog niet uit. Hij heeft het vermogen om zowel het team als individuen beter te laten spelen.” Lodeweges heeft het naar zijn zin bij VVOG en denkt met de huidige groep, aangevuld met enkele gerichte versterkingen, komend seizoen nog nadrukkelijker mee te kunnen doen met de beste ploegen in de Hoofdklasse C.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief