E1 zaterdag trotse gasten voor de ZAVO Penaltybokaal

15 November 2012 / Redactie / Algemeen

's Morgens staat de topper tegen Sparta Nijkerk op het programma en dan 's middags nog de penaltybokaal. Kom maar op zeggen ze van de E1!.

Op het ogenblik staan ze op de vijfde plaats met een wedstrijd minder gespeeld. Ze wonnen tot nu toe 5 wedstrijden, speelden 1 keer gelijk en verloren er 3. Ze vinden het natuurlijk helemaal te gek dat ze trainen krijgen van de toppers Jeroen Spoelstra en Dominique Denzel en zaterdag wordt het een potje spannend zeg !. Kom maar op, zeggen ze tegen eerst de topper tegen Sparta Nijkerk die 's morgens om 10 uur en in Nijkerk nog wel, wordt gespeeld.

En kom maar op zeggen ze tegen de happening van de middag waarbij ze eerst als vlaggenisten bij de opkomst van het eerste optreden en daarna onderling de strijd uitvechten wie zich de beste penaltyshooter mag noemen van het team.

We hopen dat jullie een hele succesvolle zaterdag mogen hebben én zet 'm op.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief