Workshop vrijwilligers slecht bezocht

28 September 2012 / Redactie / Vrijwilligers

Er waren 5 potentiële vrijwilligers op de workshop afgekomen. Voor de vrijwilligerscommissie blijft het glas echter halfvol. Alle begin is namelijk moeilijk.

Voor de vrijwilligerscommissie was het de eerste actie om nieuwe leden van de VVOG familie geïnteresseerd te maken. Ook al viel de opkomst tegen, er was in ieder geval al iemand die graag wil aansluiten bij de onderhous- en schoonmaakploeg. De andere aanwezigen reageerden positief maar stelden ook kritische vragen. Dat geeft de commissie in ieder geval weer input om bij de volgende actie weer een stap voorwaarts te maken.

Wist u trouwens dat van de 1.132 leden die we op dit moment hebben 876 leden voetballen en daarbij ondersteund worden door 256 vrijwilligers. Dat is dus één vrijwilliger op elke 3 spelers. Wie zegt nou dat we geen vrijwiligers hebben cheeky. We hebben er alleen nog niet genoeg. Wordt vervolgd ! 

Lees bericht

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16-05-2022

Benieuwd waar dit over gaat, lees dan snel verder.

Lees bericht

Info over de (voorlopige) nieuwe teamindeling

15-05-2022

We zijn alweer bijna aan het einde van het seizoen gekomen, dat betekent ook dat er nieuwe teamindelingen gemaakt worden voor het komende seizoen.

Lees bericht

Speelsters voor de toekomst

13-05-2022

VVOG voetbalmeiden in het zonnetje.

Nieuwsoverzicht Archief