Wisselspelers

29 November 2011 / Scheidsrechterscommissie / Scheidsrechterszaken

Mede in verband met de invoering van de spelerspas dienen wisselspelers - indien aanwezig - vooraf al op het wedstrijdformulier te worden vermeld. Indien wisselspelers pas later aankomen, moeten de gegevens na afloop op het wedstrijdformulier worden ingevuld. Om aan te geven of een wisselspeler daadwerkelijk is ingevallen, dient de scheidsrechter na afloop van de wedstrijd derhalve een * te plaatsen voor de naam van de wisselspeler die is ingevallen.

Indien een wisselspeler op het wedstrijdformulier staat en er bij zijn naam geen * staat, betekent dit dat de betreffende speler dus niet aan de wedstrijd heeft deelgenomen. Geldigheid tijdelijke (witte) spelerspassen Doordat er in de afgelopen weken geen spelerspassen zijn vervaardigd, betekent dit dat voor een groot aantal spelers de geldigheidsduur van de tijdelijke (witte) spelerspassen inmiddels is verlopen of binnenkort gaat verlopen. De scheidsrechter dient in dit geval achter de naam van de betreffende speler op het wedstrijdformulier GP (geen pas) te noteren. De KNVB zal aan de hand van deze formulieren controleren of deze speler speelgerechtigd is en of er een spelerspas is aangevraagd. Fout in scoreboekjes In de scoreboekjes die aan het begin van het seizoen, ook binnen VVOG, zijn verspreid is een fout ingeslopen. In de codetabel staat bij code 27 de volgende omschrijving: "het trappen (raak)". Dit moet echter zijn: "het trappen (mis)". Verzoeke dit aan te passen, zodat de juiste code op het wedstrijdformulier komt te staan.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief