Spetterende opening Timeflex Voetbal Academie!

19 Oktober 2011 / Jeugdcommissie / Algemeen

Met een speciale clinic voor de F-jeugd ging de Timeflex Voetbal Academie van start. Het vlaggenschip van VVOG nam de jeugd bij de hand. Wie wil dat nou niet… een training krijgen van spelers van het 1e elftal van VVOG! Op dinsdag 18 oktober was het zo ver, spelers en begeleiders van het 1e elftal van VVOG  gaven een training aan de F-pupillen. De spelers van het eerste elftal stonden klaar om diverse tips te geven en natuurlijk ook de nodige voetbaltrucjes te leren. Wethouder Laurens de Kleine opende de avond met de woorden dat een droom is uit gekomen. En VVOG-coryfee Marco Roelofsen benadrukte het belang van een Voetbalacademie voor de ontwikkeling van voetbaltalent in Harderwijk. Daarna tekende hoofdsponsor Timeflex officieel het contract om de Timeflex Voetbal Academie de komende drie jaar te ondersteunen. Fantastisch dat een sponsor bereid is zo’n project te dragen, een echte Voetbalacademie in Harderwijk! Graag zou VVOG zien dat bij dit project nog wat meer sponsoren aanschuiven om de ambitieuze plannen waar te maken (interesse: laat dit dan weten aan Laurens Sloot, sloot@efmi.nl)


Kijk hier naar een filmpje van de avond (met dank aan Frits Sparnaaij) of klik naar http://buurtlink.nl/3844PD/harderwijk/Hondsdrafmeen/3798049/Timeflex+Voetbal+Academie
  of  of neem een ki

 

 

Ook VVOG TV maakte een filmpje:

Timeflex Voetbal Academie

Timeflex voetbalacademie

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief