Cafetaria De Kroon en Prudon Plastic Recyling sponsor Dames 3

14 Oktober 2011 / Redactie / Sponsors

Afgelopen zaterdag heeft het derde dameselftal de nieuwe trainingspakken, tassen en inloopshirts van sponsors Cafetaria De Kroon en Prudon Plastic Recycling in ontvangst mogen nemen.

Ondernemers Maria Kroes-De Kroon en Robert Prudon werden hartelijk bedankt voor deze gulle bijdrage. Er werd bovendien een belangrijke afspraak gemaakt. Dames 3 wordt geacht een top drie klassering te behalen. Lukt dit niet, dan kunnen de dames hun mouwen opstropen en als tegenprestatie de hal van Prudon Plastic Recycling aanvegen. Voor wat, hoort wat….

De promovendus had tot dusver nog geen punten in de huidige competitie. De afspraak was voor de dames afgelopen zaterdag in ieder geval voldoende motivatie, want na een 0-1 achterstand werd tegenstander SDC Putten met 4-3 te verslagen.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief