Keepersscholen.nl regio Centraal nodigt alle keepers uit Midden-Nederland van harte uit voor een gratis proefles

12 Oktober 2011 / Jeugdcommissie / Jeugd

Ben jij een fanatieke keeper en wil jij wekelijks getraind worden door de beste trainers uit de regio? Schrijf je dan nu in voor een gratis proefles bij de keepersscholen.nl-keepersschool bij V.V.O.G. te Harderwijk. Elke week krijgen meer dan 30 keepers daar op vrijdagavond tussen 19.00 en 20.30 training op het hoofdveld van V.V.O.G. Het doel van de opleiding is het om in een prettige en uitdagende leeromgeving de keepers hun persoonlijke top-niveau te laten halen.

De trainingen op vrijdagavond staan onder leiding van van gediplomeerde staf-trainers, die jarenlang samengewerkt hebben met Maarten Arts, de oprichter van Keepersscholen.nl. In Harderwijk zijn dat o.a. Atam Koroglu (ex-FC Utrecht, nu Katwijk), Jacob Mulder (keeperstrainer Spakenburg, ex V.V.O.G) en Jos van Gorkum van VV Leusden.

Mede door de Pro Goal Methode heeft Michel Vorm zich, volgens eigen zeggen, zo goed ontwikkeld en het tot het Nederlands Elftal geschopt!
De kosten bedragen € 225 per cursus, bestaande uit 12 trainingen.

Het Uhlsport kledingpakket (t.w.v  € 140, met o.a. kleding, handschoenen en een bal) krijg je cadeau! Wanneer je je voor 1 november inschrijft, krijg je € 50 korting op het cursusgeld en betaal je slechts € 175!

Wil je een gratis proefles reserveren, mail dan je naam, leeftijd en club naar info@progoal.nl en kijk alvast op www.keepersscholen.nl voor alles wat we jou te bieden hebben!

Lees bericht

Inleveren kleding

09-06-2024

Het seizoen is bijna ten einde. Graag alle materialen inleveren op: zaterdag 29 juni 2024.

Lees bericht

Veld 5 wordt kunstgrasveld.

08-06-2024

Zoals jullie wellicht allemaal al weten gaat 5 veld voorzien worden van een kunstgrasveld.

Lees bericht

Aria Hashemi naar VVOG Harderwijk

08-06-2024

Voor komend seizoen heeft VVOG een nieuwe keeper aangetrokken in de persoon van Aria Hashemi (30).

Nieuwsoverzicht Archief