EFMI Voorspel & Win is weer in de lucht

29 Augustus 2011 / Redactie / Sponsors

U doet toch ook weer mee! EFMI Business school stelt weer leuke prijzen ter beschikking. Voorspel de uitslagen van VVOG 1 en maak kans op een leuke prijs (per periode). Maak een inlogaccount aan en je kan mee doen (rechtsboven homepage).

Met EFMI Voorspel & Win kunt u voorspellingen uitbrengen op de wedstrijden van het 1e. Met iedere voorspelling kunt u maximaal 5 punten behalen. Na aanvang van iedere wedstrijd worden de inschrijvingen gesloten. Tot die tijd is het mogelijk om uw voorspelling toe te voegen of aan te passen. Ongeveer een uur na iedere wedstrijd worden de scores direct berekend en kunt u zien hoeveel punten u heeft behaald in de ranglijst.

Er wordt gerekend over de drie verschillende periodes in de competitie. Dus na iedere periode zal de ranglijst opnieuw worden berekend. Voor de winnaars in iedere periode zal er een prijs klaar liggen.

U kunt maximaal 5 punten behalen. De berekening is als volgt:

5 punten  - Correcte uitslag

3 punten - Juiste winnaar waarbij uitslag afwijkend is.

1 bonuspunt - Aantal goed voorspelde doelpunten voor zowel de thuis als uitploeg.

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief