Speel mee met de vriendenloterij en steun VVOG

18 April 2011 / Sponsorcommissie / Sponsors

Afgelopen zaterdag werd voor aanvang van de wedstrijd VVOG – Bennekom het startschot gegeven voor de ledenwerving aan de vriendenloterij. Initiatiefnemer Kasper Sloot en VVOG 1 speler Thomas Vossebelt namen het eerste lot af om zo hun steun kenbaar te maken aan de actie.

Vossebelt: “Het is een uniek concept. De VriendenLoterij is namelijk de loterij met het clubhart van Nederland. Veel mensen spelen mee voor hun vereniging en maken zo elke week kans op grote geldprijzen. Het mooie van de VriendenLoterij is dat de deelnemer zelf kan kiezen naar welk goed doel de opbrengst van het lot gaat. Zo is het dus ook mogelijk om mee te spelen voor VVOG!”

Sloot: “Het mooie van deze actie is dat de opbrengst van de loterij jaarlijks wordt verdeeld door de VVOG leden zelf. Via de ideeënbus op de VVOG website kunnen de leden komende twee weken een goede besteding van de opbrengst indienen”. Alle voorstellen worden besproken binnen het bestuur en de beste 3 bestedingen worden bekend gemaakt. Via een Poll op de website kunnen de leden vervolgens aangeven hoe de verdeling zal zijn. Open en eerlijk en samen. Dat past bij VVOG”.

Vossebelt: “We hopen toch zeker 200 loten te verkopen komende weken. 2 dagen lang is er een callcenter ingericht en worden alle leden en supporters gebeld. Dat zijn toch zo’n 900 telefoontjes. Het team aan bellers bestaat onder andere uit een aantal spelers van de selectie, maar ook supporters, ouders, lagere elftalleden en vrijwilligers”.

Sloot: “Je hoeft overigens niet te wachten op een telefoontje. Je kan nu ook al een lot kopen. Ga naar www.vvog.nl en klik op het “speel mee” icoon.  Vul uw gegevens in en geef uw goede doel (VVOG) aan. Hierdoor steunt u direct VVOG en speelt u mee met de VriendenLoterij.
Door deelname aan de loterij maakt u wekelijks kans op duizenden prijzen oplopend tot € 100.000! Voor slechts € 2,20 per week speelt u mee. En het mooie is, wint u een prijs dan mag u dezelfde prijs ook aan vijf vrienden geven! Wint u een auto? Dan winnen uw 5 deelnemende vrienden ook. Wint u de wekelijkse € 100.000, dan mag u nog eens € 100.000 verdelen onder uw vijf vrienden”.

De leden van VVOG winnen in ieder geval, want elke maand gaat 50% van de opbrengst direct naar onze clubkas. Een makkelijker manier om VVOG te steunen is bijna niet mogelijk.

Lees bericht

Klimmen JO11-1

16-06-2019

7 juni was het eindelijk zover: de JO11-1 ging klimmen in het klimbos Harderwijk.

Lees bericht

Scheidsrechter planner gezocht!

16-06-2019

Affiniteit met het mooie scheidsrechter vak is niet perse nodig.

Lees bericht

Randy Onuoha komt VVOG versterken

15-06-2019

Ter versterking van de selectie is VVOG er nog in geslaagd om Randy Onuoha aan te trekken. De 25-jarige linkspoot uit Almere is in de jeugd opgeleid bij Almere City en heeft ook voor Jong NEC gespeeld. 

Nieuwsoverzicht Archief