Stand van zaken ''VVOG in opmars'

4 April 2011 / Redactie / Algemeen

Zoals eerder op deze website gemeld zijn we vanaf januari met een aantal werk- en klankbordgroepen hard aan het werk om met aanbevelingen te komen om VVOG weer nieuwe impulsen te geven. Het is hartverwarmend te constateren dat veel VVOG’ers bereid zijn hieraan enthousiast een bijdrage te leveren. Inmiddels is een groot aantal suggesties aangeleverd.Hieronder ook een aantal ideeen die nog intensieve bestudering behoeven alvorens deze in concrete adviezen kunnen worden vastgelegd. De planning is dat de stuurgroep “VVOG in Opmars” eind april haar eindverslag zal afronden. Medio mei zal in een algemene leden vergadering het eindverslag worden toegelicht en zal een aantal besluiten op aanbevelingen worden gevraagd. Het eindverslag zal tijdig voor leden opvraagbaar zijn.

Namens de stuurgroep
Herman Dekker (vz)
Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief