Uniek aanbod: 5 maart 2011 FC Twente - NAC

7 Februari 2011 / Redactie / Sponsors

De sponsorcommissie van VVOG heeft een uniek aanbod voor u als sponsor. Een volledig gearrangeerde middag en avond naar de eredivisiewedstrijd FC Twente – NAC Breda op 5 maart 2011. Een leuke gelegenheid om zelf heen te gaan, maar ook om een relatie mee te nemen.
 Wat kunt u verwachten!

VVOG heeft in overleg met FC Twente het volgende programma samengesteld.

Om 14.15 uur  vertrekt u vanaf de Strokel per touringcar van SMIT Reizen richting Enschede.

In Enschede worden we rond 16.00 uur welkom geheten in het Zwanenburg Restaurant in het stadion “De Grolsch Veste”, waar de voorzitter van FC Twente en topbestuurder, de heer Joop Munsterman een presentatie zal geven.

Na de presentatie van de heer Munsterman wordt er een luxe warm en koud buffet geopend en heeft u alle tijd om rustig en uitgebreid te dineren.

De wedstrijd  FC Twente-NAC Breda begint om 18.45 uur. Voor u zijn daar stoelen gereserveerd in de Businessunit van het stadion “De Grolsch Veste”.

Na de wedstrijd is er tot 22:00 uur de gelegenheid om na te borrelen in de Diekman Lounge. Consumpties zijn bij het evenement inbegrepen.

Inschrijving en kosten

De gereduceerde kosten voor deelname bedragen € 125,- pp/excl. BTW. U kunt zich tot uiterlijk woensdag 23 februari 2011 inschrijven via e-mail bij Klaas Uit de Bosch, klaas@fenfverpakkingen.nl of 06 51 21 26 78
Voor dit evenement zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar.

Wij zien u graag de 5e maart
 

Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief