Eerste thuiswedstrijd niet op hoofdveld, maar veld 6.

9 September 2010 / Bestuur VVOG / Algemeen

Zaterdag speelt ons eerste elftal de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen DOS (Kampen). Omdat er nog teveel bij en om het hoofdveld moet gebeuren hebben wij helaas moeten besluiten dat deze wedstrijd op veld 6 gespeeld zal moeten worden. De kassa voor betalende toeschouwers zal aan de ingang van veld 6 staan.
Let op: Verscherpt toezicht op tonen lidmaatschapspas

Met ingang van het nieuwe competitie seizoen zal er extra op worden toegezien op de toegangsregeling voor competitie wedstrijden van VVOG 1. Vrije toegang is slechts mogelijk voor leden en sponsoren op basis van een lidmaatschapspasje. Dit pasje verleent slechts 1 persoon toegang tot het sportpark. Indien u de pas niet kan tonen, dient u de volle entreeprijs te betalen. Dus let op! Al bent u een bekende voor de persoon achter de kassa, neem uw lidmaatschapspasje mee. Dit voorkomt ook problemen als er eens een ander achter de kassa zou zitten.
De lidmaatschapspas geeft alleen recht op vrije toegang voor reguliere competitie wedstrijden. Voor bekerwedstrijden en bij andere evenementen kan een andere regeling gelden.

Afhalen lidmaatschapspas voor ondersteunende leden, ereleden en overige vrijgestelde leden
Alle ondersteunende leden die nog niet in het bezit zijn van het lidmaatschapspasje, kunnen deze afhalen in de  bestuurskamer voorafgaand aan de wedstrijd  VVOG – DOS (K)

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief