Ben te Brake wint Covebo-reis naar Krakau!

21 April 2010 / Sponsorcommissie / Sponsors

Zaterdag 10 april organiseerde de VVOG Business Club een groot evenement rondom de wedstrijd VVOG-DVS. Ondanks dat de “brilstand” weinig reden tot juichen gaf was het toch erg gezellig in de grote sponsortent. Zo´n 200 sponsoren van zowel VVOG als DVS vermaakten zich uitstekend onder leiding
van spreekstalmeester Jan-Douwe Kroeske. Hij legde met diverse interviews zowel de Burgemeesters van Harderwijk en Ermelo als de trainers van VVOG en DVS flink het vuur aan de schenen. De muziek werd verzorgd door Sven van L&G en ook de inwendige mens kwam niets te kort doordat Jacob uit de Bosch met zijn gehele team naar de Strokel was getogen om een BBQ-buffet te verzorgen.
Ter dekking van de kosten was er ook een grote loterij met diverse door sponsoren ter beschikking gestelde prijzen. De uitslag van de verloting was als volgt:
 
Lot nr. 112 – Dinerbon voor 2 personen van Brasserie Staverden (Kasteel Staverden)
Lot nr. 135 – Gesigneerde wedstrijdbal (EFMI Business School)
Lot nr. 098 – 2 toegangskaarten voor een wedstrijd van Barcelona in het najaar van 2010 (OMVR & Kasteel Staverden)
Lot nr. 097 – Host arrangement (Zwaluwhoeve)
Lot nr. 060 – Weekendje Cabrio-rijden (Broekhuis Volvo)
 
De hoofdprijs, een door Covebo ter beschikking gestelde reis voor 2 personen naar Krakau veel op lotnummer 059 en deze bleek in het trotse bezit te zijn van Ben te Brake, technisch manager bij VVOG. Er werd gefluisterd dat dit doorgestoken kaart was en dat dit de enige mogelijkheid bleek om Ben een paar dagen weg te kunnen houden bij de Strokel (-;
 
Alle prijswinnaars zijn reeds bekend. Gert van Lunteren bleek de gelukkigste met twee prijzen, maar gezien het aantal loten dat hij had gekocht bleek dit gewoon een kwestie van kansberekening!
 
De Business Club van VVOG bedankt allen die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming dit evenement, in het bijzonder de sponsoren Covebo,Rabobank, Kasteel Staverden, EFMI Business School, Gert van Lunteren Assurantiën, OMVR, Zwaluwhoeve en Broekhuis Volvo. Zonder hun steun en enthousiasme was dit evenement niet mogelijk geweest. Daarnaast bedanken wij
de vele vrijwilligers van VVOG die hand en spandiensten hebben verleend. Dank daarvoor, jullie maken de vereniging groot!
 
Sponsorcommissie VVOG
Lees bericht

Acerbis oliebollentoernooi 2019

13-11-2019

Het Oliebollentoernooi van VVOG zal plaats vinden op zaterdag 28 december a.s. Dit jaar zullen teams weer gaan strijden om de fel begeerde wisselbokaal die beschikbaar is gesteld door ACERBIS.

Lees bericht

16 november geen Voetbalschool Dolfijn

12-11-2019

Aanstaande zaterdag 16 november vervalt de training van Voetbalschool Dolfijn in verband met de intocht van Sinterklaas.

Lees bericht

Agenda Algemene Leden Vergadering ZAVO

11-11-2019

13 november aanstaande, aanvang 20.00 uur!

Nieuwsoverzicht Archief