Ben te Brake wint Covebo-reis naar Krakau!

21 April 2010 / Sponsorcommissie / Sponsors

Zaterdag 10 april organiseerde de VVOG Business Club een groot evenement rondom de wedstrijd VVOG-DVS. Ondanks dat de “brilstand” weinig reden tot juichen gaf was het toch erg gezellig in de grote sponsortent. Zo´n 200 sponsoren van zowel VVOG als DVS vermaakten zich uitstekend onder leiding
van spreekstalmeester Jan-Douwe Kroeske. Hij legde met diverse interviews zowel de Burgemeesters van Harderwijk en Ermelo als de trainers van VVOG en DVS flink het vuur aan de schenen. De muziek werd verzorgd door Sven van L&G en ook de inwendige mens kwam niets te kort doordat Jacob uit de Bosch met zijn gehele team naar de Strokel was getogen om een BBQ-buffet te verzorgen.
Ter dekking van de kosten was er ook een grote loterij met diverse door sponsoren ter beschikking gestelde prijzen. De uitslag van de verloting was als volgt:
 
Lot nr. 112 – Dinerbon voor 2 personen van Brasserie Staverden (Kasteel Staverden)
Lot nr. 135 – Gesigneerde wedstrijdbal (EFMI Business School)
Lot nr. 098 – 2 toegangskaarten voor een wedstrijd van Barcelona in het najaar van 2010 (OMVR & Kasteel Staverden)
Lot nr. 097 – Host arrangement (Zwaluwhoeve)
Lot nr. 060 – Weekendje Cabrio-rijden (Broekhuis Volvo)
 
De hoofdprijs, een door Covebo ter beschikking gestelde reis voor 2 personen naar Krakau veel op lotnummer 059 en deze bleek in het trotse bezit te zijn van Ben te Brake, technisch manager bij VVOG. Er werd gefluisterd dat dit doorgestoken kaart was en dat dit de enige mogelijkheid bleek om Ben een paar dagen weg te kunnen houden bij de Strokel (-;
 
Alle prijswinnaars zijn reeds bekend. Gert van Lunteren bleek de gelukkigste met twee prijzen, maar gezien het aantal loten dat hij had gekocht bleek dit gewoon een kwestie van kansberekening!
 
De Business Club van VVOG bedankt allen die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming dit evenement, in het bijzonder de sponsoren Covebo,Rabobank, Kasteel Staverden, EFMI Business School, Gert van Lunteren Assurantiën, OMVR, Zwaluwhoeve en Broekhuis Volvo. Zonder hun steun en enthousiasme was dit evenement niet mogelijk geweest. Daarnaast bedanken wij
de vele vrijwilligers van VVOG die hand en spandiensten hebben verleend. Dank daarvoor, jullie maken de vereniging groot!
 
Sponsorcommissie VVOG
Lees bericht

Registreren voor thuiswedstrijden van VVOG 1

29-07-2020

Het is een kleine moeite, maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van de wedstrijden van ons eerste elftal. Vul thuis of bij de entree een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in.

Lees bericht

Trainingsmaterialen en teamtassen met wedstrijdtenues afhalen

06-08-2020

Zaterdag 8 augustus afhalen trainingsmaterialen en kleding volgens onderstaand schema.

Lees bericht

Jeugdcommissie weer op volle sterkte!

04-08-2020

Jan Bottenheft komt de Jeugdcommissie versterken.

Nieuwsoverzicht Archief