Marinus Jansen makelaars; eigentijdse bedrijfsmakelaardij

1 April 2010 / Redactie / Sponsors Marinus Jansen Bedrijfsmakelaars is het makelaarskantoor waarin een team van enthousiaste en goed opgeleide medewerkers het makelaarsvak in commercieel vastgoed een vernieuwende en ondernemende invulling geeft. Het kantoor waar gastvrijheid, aandacht en hoogwaardige dienstverlening de boventoon voeren.

Een écht NVM kantoor. Integriteit, onafhankelijkheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Het lidmaatschap van de NVM sectie
bedrijfs onroerend goed biedt een schat aan marktinformatie en helpt ons de kennis en kwaliteit van dienstverlening op peil te houden en te verbeteren. U ervaart het wanneer u van onze dienstverlening gebruik maakt. Dan beschikt u over de meest actuele kennis gekoppeld aan jarenlange ervaring.

Het diensten pakket van Marinus Jansen Bedrijfsmakelaars bestaat uit:
• Verkoop
• Verhuur
• Taxaties
• Consultancy
De werkwijze van Marinus Jansen Bedrijfsmakelaars is uniek. Ga naar de site voor de brochure. Daarin vindt u de diverse onderscheidende zaken die onze dienstverlening bijzonder maken.

Verkoop en Verhuur
Marinus Jansen Bedrijfsmakelaars draagt zorg voor een professionele en creatieve presentatie van het aanbod. “Maak het tastbaar en gemakkelijk” dat is onze visie bij verkoop en verhuur van bedrijfsobjecten. Met artist impressions van de diverse ruimtes in het pand visualiseren wij de indelingsmogelijkheden. De gegadigde kan zich aan de hand van onze ideeën veel beter inleven in zijn nieuwe bedrijfspand. De kans op succes wordt aanzienlijk vergroot.
Daarnaast maken wij een uitgebreide fotopresentatie met professioneel gemaakte foto’s. Ons volledige aanbod wordt geplaatst op Funda in Business, dé bedrijfspandensite van Nederland met het meest actuele aanbod. Onze samenwerking met specialisten op het gebied van kantoorinrichting, reclame en fotografie zorgt ervoor dat wij de objecten optimaal kunnen presenteren.

Lees bericht

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken als teammanagers

25-06-2019

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken komend seizoen als teammanagers van het eerste elftal. Beide clubmannen kunnen hun eigen werk niet meer combineren met de taak als teammanager.

Lees bericht

Het nieuwe wedstrijdtenue is gekozen

21-06-2019

Hoe trots kun je zijn als volgend seizoen alle teams in een compleet nieuw tenue uitkomen.

Lees bericht

Douchezaak en Reukema de nieuwe shirthoofdsponsoren

20-06-2019

Wij danken al onze shirtsponsoren voor het vertrouwen.

Nieuwsoverzicht Archief