Businessclub on tours: Barcelona

16 Maart 2010 / Sponsorcommissie / Sponsors

De businessclub van VVOG heeft voor het eerst een buitenlandse trip als Event op het programma gezet. Een initiatief dat zeker een navolging gaat krijgen, want het viel niet tegen. Sterker nog.. ......

Het werd een geweldige trip met lekker eten, mooie stad, prachtig voetbal, lekker weer en een uitstekende sfeer.

In de ochtend verzamelde de Barcelona gangers zich op schiphol om vervolgels aan te komen op de gloednieuwe luchthaven van Barcelona. Nadat ieder zich had ingecheckt in het hotel werd de eerste wandeling door Barcelona ingezet. Onder leiding van Barcelona liefhebber Coen Haklander (Kasteel Staverden) werd de oude stad en het strand aangedaan. Heerlijke voorjaarszon en een toplunch aan het strand, zorgde ervoor dat de tijd voorbij vloog. De wedstrijd Fc Barcelona - cf Valencia kwam steeds dichterbij, dus de gang richting Camp Nou werd ingezet. Daar werd iedereen getrakteerd op een wedstrijd van zeldzaam hoog niveau. Prachtig! Messi maakte een wereldgoal en stadion schudde op haar grondvesten. Na de wedstrijd uitgebreid gedineerd in een van de betere restaurants in de stad. Eten was er geweldig. Na het diner werd het nachtleven aangedaan. (What happens in Barcelona, stays in Barcelona).
Nog voor de middag op de volgende dag verzamelde iedereen zich weer om de rest van de stad te bekijken. De Ramblas en de prachtige werken van Gaudi werden aangedaan. Geluncht  in Parc Guell en aan het eind wederom geëindigd op het strand.
Een prachtige trip die zeker een navolging zal vinden. Vanaf deze plek willen we met name Coen Haklander (Kasteel Staverden) en Laurens Sloot (EFMI) bedanken voor het nodige regelwerk en stuwende kracht achter dit Event.

Moe maar voldaan gaan we er weer volledig tegenaan. Want het komende Event staat alweer op het programma. 10 april VVOG - DVS'33 (iets met piano's, maar we verklappen nog niet te veel!!)

Barca, Barca, heeeey Barca

 

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief