Businessclub on tours: Barcelona

16 Maart 2010 / Sponsorcommissie / Sponsors

De businessclub van VVOG heeft voor het eerst een buitenlandse trip als Event op het programma gezet. Een initiatief dat zeker een navolging gaat krijgen, want het viel niet tegen. Sterker nog.. ......

Het werd een geweldige trip met lekker eten, mooie stad, prachtig voetbal, lekker weer en een uitstekende sfeer.

In de ochtend verzamelde de Barcelona gangers zich op schiphol om vervolgels aan te komen op de gloednieuwe luchthaven van Barcelona. Nadat ieder zich had ingecheckt in het hotel werd de eerste wandeling door Barcelona ingezet. Onder leiding van Barcelona liefhebber Coen Haklander (Kasteel Staverden) werd de oude stad en het strand aangedaan. Heerlijke voorjaarszon en een toplunch aan het strand, zorgde ervoor dat de tijd voorbij vloog. De wedstrijd Fc Barcelona - cf Valencia kwam steeds dichterbij, dus de gang richting Camp Nou werd ingezet. Daar werd iedereen getrakteerd op een wedstrijd van zeldzaam hoog niveau. Prachtig! Messi maakte een wereldgoal en stadion schudde op haar grondvesten. Na de wedstrijd uitgebreid gedineerd in een van de betere restaurants in de stad. Eten was er geweldig. Na het diner werd het nachtleven aangedaan. (What happens in Barcelona, stays in Barcelona).
Nog voor de middag op de volgende dag verzamelde iedereen zich weer om de rest van de stad te bekijken. De Ramblas en de prachtige werken van Gaudi werden aangedaan. Geluncht  in Parc Guell en aan het eind wederom geëindigd op het strand.
Een prachtige trip die zeker een navolging zal vinden. Vanaf deze plek willen we met name Coen Haklander (Kasteel Staverden) en Laurens Sloot (EFMI) bedanken voor het nodige regelwerk en stuwende kracht achter dit Event.

Moe maar voldaan gaan we er weer volledig tegenaan. Want het komende Event staat alweer op het programma. 10 april VVOG - DVS'33 (iets met piano's, maar we verklappen nog niet te veel!!)

Barca, Barca, heeeey Barca

 

Lees bericht

Kersten en Snijders blijven VVOG trouw

18-01-2019

Harrie Kersten en Jeffrey Snijders spelen ook volgend seizoen in het groenwit van VVOG. Het Amersfoortse duo speelt al twee jaar een belangrijke rol in het eerste elftal van VVOG.

Lees bericht

Hennie in 't Hof verlaat VVOG aan het einde van dit seizoen

17-01-2019

De wegen van Hennie in 't Hof en VVOG gaan aan het eind van het seizoen scheiden.

Lees bericht

Voetbalacademie 1 februari weer van start

17-01-2019

Ook dit jaar geven we bij VVOG de jeugdspelers de mogelijkheid om deel te nemen aan de VVOG Voetbalacademie.

Nieuwsoverzicht Archief