Open dag bij VAN BUUREN, 27 mrt

4 Maart 2010 / Redactie / Sponsors

Traditiegetrouw organiseert Van Buuren Opleidingen ook dit jaar weer een Open Dag. Geïnteresseerd in rijlessen in verschillende categorieën en gratis proefrijden? Kom dan langs en maak meteen gebruik van scherpe aanbiedingen.Van Buuren houdt deze open dagen om de cursisten rond te laten snuffelen, kennis te laten maken met instructeurs en een indruk te geven van Van Buuren om te kijken of het aan hun verwachtingen voldoet. ‘De prijs is naast de service en kwaliteit voor veel mensen een belangrijk aspect geworden in het kiezen van een rijopleiding’ aldus bedrijfsleidster Tanja van der Zwan.

Van der Zwan: “Aangezien je voor langere tijd iets aangaat met een rijschool, zou het zonde zijn als er geen goede klik is tussen de cursist en het opleidingscentrum. Dat is ook een van de redenen dat je vrijblijvend een ritje kunt maken op een motor of in één van de vele lesauto’s die Van Buuren tot haar beschikking heeft”.

Al 46 jaar is Van Buuren een begrip als het gaat om rijopleidingen. Met inmiddels meer dan 80 medewerkers verzorgt Van Buuren in het midden en het noorden van het land naast autorijlessen, ook bromfiets- en motorrijlessen, rijopleidingen voor de vrachtwagen, touringcar en taxi en bedrijfsopleidingen als BHV, VCA, Heftruckopleidingen en nascholing voor beroepschauffeurs.

Volgens Van der Zwan moet elke rijschool zich onderscheiden. Naast kwaliteit en service zijn er nog meer onderscheidingsmogelijkheden. Van der Zwan: “Cursisten willen het liefst zo snel mogelijk  slagen. Daarom werkt Van Buuren Opleidingen met een strakke planning van theorie- en praktijklessen. Vooral bij vrachtwagen- en taxiopleidingen lijkt dit zijn vruchten af te werpen. Een vrachtwagenrijbewijs is binnen 2 tot 3 maanden te halen en een taxipas zelfs binnen 3 weken”!

Een andere categorie waar Van Buuren zich in onderscheidt is de bromfiets. Vanaf 1 maart 2010 is het verplicht om een bromfietspraktijkexamen af te leggen. Al meer dan 10 jaar verzorgt Van Buuren als enige opleider praktijklessen in meerdere provincies. “Wij zijn er helemaal klaar voor” zegt Van der Zwan, “leerlingen kunnen zelfs helmen, jassen en handschoenen kopen in onze kledingshop. Succes verzekerd”. 

De open dagen vinden plaats op 13 maart in Zeewolde en Lelystad, op 20 maart in Ermelo en op 27 maart in Zwolle. De Open Dagen duren van 10:00 tot 16:00. Degenen die zeker willen zijn van een proefrit kunnen deze reserveren via 0900 – 8262887.

Meer informatie over de Open Dagen is te vinden op www.vanbuuren.nl.
Lees bericht

Voormalig VVOG speelster en 95-voudig international Liesbeth Migchelsen overleden.

27-05-2020

Triest nieuws. Voormalig VVOG speelster, de in Harderwijk geboren Liesbeth Migchelsen, is op 49 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden.

Lees bericht

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

24-05-2020

Gratis je club sponsoren? Dat kan door Sponsorkliks te gebruiken voor je online aankopen.

Lees bericht

Naamsverandering Sponsor Auto Flevo

23-05-2020

Auto Flevo wordt Pouw Harderwijk

Nieuwsoverzicht Archief