Nieuwe hoofdsponsoren VVOG

2 Augustus 2009 / Redactie / Sponsors

"klik" op de afbeelding voor vergroting 
door Sponsorcommissie

Vanaf het nieuwe seizoen heeft VVOG twee nieuwe hoofdsponsoren:
Kasteel Staverden en OMVR Lunenberg.
Beide organisaties hebben zich voor een periode van drie jaar verbonden aan VVOG.

OMVR Lunenberg ( http://www.omvradvocaten.com/) is een snelgroeiend  advocatenkantoor met vestigingen in Harderwijk, Nunspeet, Nijkerk en Elburg. Het kantoor kenmerkt zich bij uitstek door degelijkheid, toegankelijkheid en een persoonlijke dienstverlening. Frank Vermeer, partner bij OMVR Lunenberg, geeft aan dat de sponsoring past binnen de ambities van OMVR Lunenberg om de positie in de regio Noord-West Veluwe nog verder te versterken.

Kasteel Staverden (http://www.kasteel-staverden.nl/) is recent geheel gerenoveerd en biedt uitstekende faciliteiten op het gebied van zakelijke huisvesting, seminars en horeca (Brasserie Staverden). Eigenaren Coen Haklander en Mattanja In 't Veld, waarvan de eerste in de jeugd nog zelf bij VVOG heeft gevoetbald, hopen met de sponsoring meer bekendheid te geven aan de mogelijkheden die dit prachtige landgoed te bieden heeft. Naast de zakelijke faciliteiten beschikt Kasteel Staverden over prachtige kasteeltuinen, meerdere wandelroutes over het bijna 800 hectare tellende landgoed en diverse wekelijkse activiteiten bij de Brasserie.

Beide sponsoren hopen dat VVOG weer aansluiting weet te vinden met de top van het amateurvoetbal. VVOG is beide organisaties zeer erkentelijk voor de stap die zij hebben genomen en vertrouwt een uitstekende band met beide nieuwe sponsoren op te bouwen.

Voor meer informatie: Laurens Sloot, voorzitter sponsorcommissie VVOG, 06-23596271, sloot@efmi.nl

Lees bericht

Uitslag Trekking Nieuwbouwloterij

17-03-2019

Kijk gauw of jouw lot een winnend lot is!

Lees bericht

Uitslag Scooterloterij

17-03-2019

Kijk snel of jij de scooter gewonnen hebt!

Lees bericht

“Ja, vanmiddag ben ik Steward”.

17-03-2019

Ik probeerde hem te dollen, maar hij solde mij toen hij met een brede glimlach zei: “Ja, vanmiddag ben ik Steward.” En het was nog wel begonnen als een geweldige ochtend...

Nieuwsoverzicht Archief