Nieuwe hoofdsponsoren VVOG

2 Augustus 2009 / Redactie / Sponsors

"klik" op de afbeelding voor vergroting 
door Sponsorcommissie

Vanaf het nieuwe seizoen heeft VVOG twee nieuwe hoofdsponsoren:
Kasteel Staverden en OMVR Lunenberg.
Beide organisaties hebben zich voor een periode van drie jaar verbonden aan VVOG.

OMVR Lunenberg ( http://www.omvradvocaten.com/) is een snelgroeiend  advocatenkantoor met vestigingen in Harderwijk, Nunspeet, Nijkerk en Elburg. Het kantoor kenmerkt zich bij uitstek door degelijkheid, toegankelijkheid en een persoonlijke dienstverlening. Frank Vermeer, partner bij OMVR Lunenberg, geeft aan dat de sponsoring past binnen de ambities van OMVR Lunenberg om de positie in de regio Noord-West Veluwe nog verder te versterken.

Kasteel Staverden (http://www.kasteel-staverden.nl/) is recent geheel gerenoveerd en biedt uitstekende faciliteiten op het gebied van zakelijke huisvesting, seminars en horeca (Brasserie Staverden). Eigenaren Coen Haklander en Mattanja In 't Veld, waarvan de eerste in de jeugd nog zelf bij VVOG heeft gevoetbald, hopen met de sponsoring meer bekendheid te geven aan de mogelijkheden die dit prachtige landgoed te bieden heeft. Naast de zakelijke faciliteiten beschikt Kasteel Staverden over prachtige kasteeltuinen, meerdere wandelroutes over het bijna 800 hectare tellende landgoed en diverse wekelijkse activiteiten bij de Brasserie.

Beide sponsoren hopen dat VVOG weer aansluiting weet te vinden met de top van het amateurvoetbal. VVOG is beide organisaties zeer erkentelijk voor de stap die zij hebben genomen en vertrouwt een uitstekende band met beide nieuwe sponsoren op te bouwen.

Voor meer informatie: Laurens Sloot, voorzitter sponsorcommissie VVOG, 06-23596271, sloot@efmi.nl

Lees bericht

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken als teammanagers

25-06-2019

Goossen Luytjes en Klaas uit de Bosch vertrekken komend seizoen als teammanagers van het eerste elftal. Beide clubmannen kunnen hun eigen werk niet meer combineren met de taak als teammanager.

Lees bericht

Het nieuwe wedstrijdtenue is gekozen

21-06-2019

Hoe trots kun je zijn als volgend seizoen alle teams in een compleet nieuw tenue uitkomen.

Lees bericht

Douchezaak en Reukema de nieuwe shirthoofdsponsoren

20-06-2019

Wij danken al onze shirtsponsoren voor het vertrouwen.

Nieuwsoverzicht Archief