Nieuwe hoofdsponsoren VVOG

2 Augustus 2009 / Redactie / Sponsors

"klik" op de afbeelding voor vergroting 
door Sponsorcommissie

Vanaf het nieuwe seizoen heeft VVOG twee nieuwe hoofdsponsoren:
Kasteel Staverden en OMVR Lunenberg.
Beide organisaties hebben zich voor een periode van drie jaar verbonden aan VVOG.

OMVR Lunenberg ( http://www.omvradvocaten.com/) is een snelgroeiend  advocatenkantoor met vestigingen in Harderwijk, Nunspeet, Nijkerk en Elburg. Het kantoor kenmerkt zich bij uitstek door degelijkheid, toegankelijkheid en een persoonlijke dienstverlening. Frank Vermeer, partner bij OMVR Lunenberg, geeft aan dat de sponsoring past binnen de ambities van OMVR Lunenberg om de positie in de regio Noord-West Veluwe nog verder te versterken.

Kasteel Staverden (http://www.kasteel-staverden.nl/) is recent geheel gerenoveerd en biedt uitstekende faciliteiten op het gebied van zakelijke huisvesting, seminars en horeca (Brasserie Staverden). Eigenaren Coen Haklander en Mattanja In 't Veld, waarvan de eerste in de jeugd nog zelf bij VVOG heeft gevoetbald, hopen met de sponsoring meer bekendheid te geven aan de mogelijkheden die dit prachtige landgoed te bieden heeft. Naast de zakelijke faciliteiten beschikt Kasteel Staverden over prachtige kasteeltuinen, meerdere wandelroutes over het bijna 800 hectare tellende landgoed en diverse wekelijkse activiteiten bij de Brasserie.

Beide sponsoren hopen dat VVOG weer aansluiting weet te vinden met de top van het amateurvoetbal. VVOG is beide organisaties zeer erkentelijk voor de stap die zij hebben genomen en vertrouwt een uitstekende band met beide nieuwe sponsoren op te bouwen.

Voor meer informatie: Laurens Sloot, voorzitter sponsorcommissie VVOG, 06-23596271, sloot@efmi.nl

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Lees bericht

Inloopavond bestuur op 23 januari

20-01-2019

Het dagelijks bestuur (DB) van VVOG houdt 23 januari a.s. van 19.30 tot 20.15 in het kader van de “Open Club” gedachte een inloop spreekuur.  Alle leden en vrijwilligers zijn van harte welkom om in gesprek te gaan met de bestuursleden over zaken die ze graag onder de aandacht willen brengen van het bestuur.

Lees bericht

Binnenkort uitslag VVOG prijzen Grote Clubactie!

19-01-2019

Aankomende week worden de VVOG prijzen van de Grote Clubactie 2018 bekend gemaakt.

Nieuwsoverzicht Archief