Afscheid Edwin van Egteren

7 Juni 2009 / Redactie / Algemeen




door Barend Kappers

Afgelopen vrijdagavond heeft Edwin van Egteren met een wedstrijd afscheid genomen van VVOG.
Op de uitnodiging van een onderlinge wedstrijd hadden velen gehoor gegeven. Bij sommigen moest men wel even goed kijken of ze het wel echt waren. Je kon zien dat een aantal de laatste jaren weinig hadden getraind.

Het was toch goed te zien dat men VVOG ( dus ook Edwin )niet was vergeten.
Onder andere Marijn Zegers, Marcel de Haan, Edwin van Dieren, Jaap van der Zee, Dennis Heijkamp, Bert Hoeve, Wistik Zonnenberg, Mathieu van Tienhoven, Teunis Kramer, Marco Roelofsen waren van de oude garde aanwezig. Maar ook de recentere generatie zoals Fabian Bouwman, Edmund Mijnheer als ook van de huidige generatie spelers zoals de gebroeders Blom, Koos de Ruiter, David Wagensveld en Matthijs IJzerman waren van de partij.
Trainers van de elftallen waren Wieb Rodenhuis en Henk Drost.
Scheidsrechter was de bij VVOG welbekende Harry van Beek uit Zeewolde.
Na de wedstrijd werd Edwin toegesproken vanuit alle geledingen van de club en was te zien dat VVOG en Edwin bij elkaar horen.

Edwin van Egteren heeft 18 seizoenen gevoetbald zijn jeugd was bij ’t harde daarna tien jaar bij VVOG met een onderbreking van een seizoen zijnde 2002/2003 waarin hij voor SV Spakenburg speelde. Edwin debuteerde bij VVOG op 3 oktober 1998. Hij verving in de 69e minuut Gerrit Zwep in de wedstrijd tegen Drachtster Boys.
Edwin heeft in totaal 380 wedstrijden gevoetbald voor VVOG en maakte daarin 232 doelpunten.
Deze waren onder verdeeld in:

235 Competitiewedstrijden  123   doelpunten
36 Bekerwedstrijden             20   doelpunten
109 Oefenwedstrijden          89   doelpunten

Wij wensen Edwin het allerbeste in de toekomst. Volgend seizoen gaat hij afbouwen bij ’t Harde waar hij tevens als assistent trainer gaat optreden bij de eerste selectie. Ongetwijfeld zal hij weer een keer terugkeren in welke hoedanigheid dan ook

Afscheidswedstrijd Edwin van Egteren

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief