Gift voor de stichting Grip

30 Maart 2009 / Redactie / Sponsors


door Sponsorcommissie

Tijdens het VVOG Businessclub Event is er een bedrag geschonken aan stichting Grip op je leven. Johan de Vlugt, medewerker van de stichting, mocht uit handen van de voorzitter van de sponsorcommissie, Laurens Sloot een cheque in ontvangst nemen van € 1.250,00.


Het geld werd beschikbaar door de gastsprekers Dwight Lodeweges (trainer PSV), Toon Gerbrands (directeur Algemene Zaken AZ) en Jan-Douwe Kroeske, die hun honorarium graag aan dit goede doel wilden schenken.
Stichting Grip op je leven heeft het doel jongeren te ondersteunen en te begeleiden door middel van ervaringsgerichte zorg (natuur/dieren/beweging) en training op maat. Doelgroep hierbij is schoolgaande jongeren en jongvolwassenen met psychosociale problematiek.
Lees bericht

Alle trainingen en wedstrijden zijn afgelast !

22-01-2019

Vanwege de sneeuw zijn tot nader orde alle oefenwedstrijden en trainingen op ons sportpark afgelast.

Lees bericht

Wie of wat is Support Casper eigenlijk?

21-01-2019

In eerdere berichten en in de promofilm werd het al aangekondigd: een deel van het geld van de Grote Veiling op 8 maart gaat naar Support Casper.

Lees bericht

Hoe loopt het met de veilingitems en wat komt er binnen?

20-01-2019

We zijn nog geen week bezig en het enthousiasme wat bij onze vereniging is losgekomen, slaat over naar de ondernemers en instanties.

Nieuwsoverzicht Archief