Sportstage lopen bij VVOG?

17 Juni 2023 / Algemeen

De eindexamen resultaten zijn bekend en de geslaagden weten al welke vervolgopleiding ze gaan volgen. Gefeliciteerd!

Heb je gekozen voor de mbo opleiding Sport en Bewegen bij Landstede Harderwijk, Landstede Zwolle, Deltion Zwolle of MBO Amersfoort, dan zul je komend seizoen een stageplek nodig hebben. VVOG  heeft op dit moment een (beperkt) aantal stageplaatsen beschikbaar. Wij zijn al meer dan 10 jaar erkend leerbedrijf, en talloze stagiairs zijn je de afgelopen tien jaar voor gegaan. We hebben een samenwerkingsovereenkomst met Landstede, maar in het verleden hebben we ook stagiairs van Deltion en MBO Amersfoort onderdak verleend dus ook met en bij die opleidingen zijn we bekend.

De ideale stage betekent bij ons dat je 1 keer per week meeloopt met een ervaren trainer, en 2 keer per week grotendeels zelfstandig een jeugdteam traint. Uiteraard gaan we er van uit dat je op zaterdagochtend dat team coacht en begeleidt. Zo kom je aan voldoende stage-uren en ervaring. Voetbal je zelf nog? Dan gaan we kijken of we je stage-uren zo kunnen inrichten dat je eigen voetbal en training ook door kunnen gaan. Soms is de ideale stage niet volledig realiseerbaar, maar met maatwerk zoeken we in overleg met jou naar de stage die bij je past. Je staat er in je stage niet alleen voor, je wordt vanuit VVOG begeleid door mensen die ervaring hebben in het begeleiden van studenten, en ook trainerservaring hebben.

Heb je belangstelling? Meldt je dan aan of neem contact op met onze stage begeleiders:

Ben van Reenen     email:  benmirbv@gmail.com

Kasper Sloot    email:  ksloot@outlook.com

Lees bericht

Trainer Jurjan Wouda door bij VVOG

09-12-2023

TC en bestuur zijn verheugd te kunnen melden dat Jurjan Wouda ook komend jaar voor de groep zal staan van het vlaggenschip van VVOG.

Lees bericht

Doelman Lars Reijnen naar VVOG

08-12-2023

VVOG is erin geslaagd om Lars Reijnen (19) aan te trekken.

Lees bericht

Oproep voor deelnemen aan het ACERBIS Oliebollentoernooi

08-12-2023

Er kan nog ingeschreven worden voor het traditionele oliebollentoernooi. Opgeven kan t/m 11 december.

Nieuwsoverzicht Archief