Herindeling jeugdteams tijdens het seizoen mogelijk.

17 Mei 2023 / Jeugd

HERINDELING TIJDENS HET SEIZOEN MOGELIJK

 

Aan alle ouders, leiders en trainers van jeugdspelers/-sters,

De ontwikkeling en daarmee het eindniveau van spelers/-sters op jonge leeftijd is onvoorspelbaar. Door het principe en het KNVB project “Gelijke kansen” krijgen alle voetballers de mogelijkheid om zijn of haar potentie volledig te benutten en maximaal plezier te beleven aan voetballen. Hierdoor voelen jeugdspelers/-sters zich gezien, blijven langer voetballen en nemen de mogelijke negatieve bijzaken van teamindeling en selectiebeleid sterk af.

In dit kader is er bij VVOG Harderwijk jaarlijks tijdens het seizoen (veelal na afloop van een fase) bij de jeugdteams de mogelijkheid om spelers/-sters in een ander team te plaatsen. Zoals gezegd willen wij hiermee bereiken dat elke jeugdspeler/-ster op een passend niveau speelt en dat daarmee het plezier wordt gestimuleerd.

Een mogelijk nieuwe indeling van een speler/-ster vindt plaats in overleg met de betreffende trainer, interne scouting, leeftijdscoördinator en technische commissie jeugd en zal tijdig bekend worden gemaakt aan speler/-ster en ouder(s). 

Naast het plaatsen van een speler/-ster in een ander team op basis van zijn/ haar voetbalkwaliteit kan er ook gedurende seizoen een herindeling van één of meerdere spelers/-sters plaatsvinden bij onvoorziene mutaties in een team zoals langdurige blessures en opzeggingen.

Graag verwijzen wij voor meer informatie over het tot stand komen van de voorlopige indelingen naar onderstaande link.

https://www.vvog.nl/nieuws/14897/proces-van-voorlopige-indelingen-nieuwe-seizoen

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief