PROCES VAN (VOORLOPIGE) INDELINGEN NIEUWE SEIZOEN

10 April 2023 / Jeugdcommissie / Algemeen

De laatste fase van dit voetbalseizoen is alweer aangebroken. Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang. De voorlopige teamindelingen zijn daarvan een belangrijk onderdeel.

De afgelopen maanden zijn leiders/trainers van de jeugdteams, de leeftijdscoördinatoren, scouts en de Technische Commissieleden al druk bezig geweest met het bespreken van de teamindeling van de jeugdteams voor het seizoen 2023/2024. De samenstelling van deze teams verloopt uiterst zorgvuldig. Of het nu gaat om selectieteams of niet-selectieteams, alle teams krijgen dezelfde aandacht.

Eind februari hebben er per leeftijdscategorie al bijeenkomsten plaats gevonden, met de hierboven genoemde personen, om samen tot een eerste voorlopige indeling te komen voor volgend seizoen.
Eind april/ 1e helft van mei gaan we dit vervolgens opnieuw doen om dan te komen tot de indelingen voor alle selectieteams en niet-selectieteams.
Deze voorlopige indelingen worden vervolgens op 1 juni 2023 kenbaar gemaakt op de VVOG-site.

INDELINGEN ZIJN VOORLOPIG

Teamindelingen zijn op 1 juni 2023 op voorlopige basis. Dat heeft ermee te maken dat er in de komende periode nog in- en uitschrijvingen kunnen plaatsvinden.
Tegelijkertijd trainen nu ook al nieuwe spelers mee. Ook spelen privésituaties van (ouders) van spelers een rol.

Kortom…achter de schermen zijn we al heel druk bezig om weloverwogen keuzes te maken voor het nieuwe seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief