Met dank aan de vrijwilligers!

17 Mei 2023 / Algemeen

Beste VVOG-er,

 

Dat er op zaterdag of zondag gevoetbald wordt lijkt de normaalste zaak van de wereld. Je wordt lid van een vereniging, je betaalt contributie en alles is daarmee geregeld. Zou je denken.

Was het maar zo want voordat de wedstrijd gespeeld kan worden moet er heel veel aan voorbereiding getroffen worden. Hiervoor zijn vele handjes nodig en voor alle duidelijkheid, dat zit niet in de contributie verwerkt.

 

Met een ledenaantal van meer dan 1.300 zou je verwachten dat er net zoveel vrijwilligers zijn om onze vereniging te helpen. Tenslotte hebben we met z’n allen hetzelfde doel voor ogen en dat is op een leuke en sportieve manier te kunnen sporten.

Helaas is dit niet het geval en moet slechts een (te) klein deel aan vrijwilligers de gehele organisatie op zich nemen. Des te meer de waardering voor deze groep enthousiaste vrijwilligers die hun verantwoordelijkheid oppakken om de vereniging te ondersteunen.

Als blijk van waardering wordt mede voor deze groep vrijwilligers zaterdag 20 mei een slotfeest georganiseerd. Ik hoop dat iedereen hierbij aanwezig zal zijn en dat het een gezellige middag/avond gaat worden.

 

Daarnaast wil ik ook de wens uitspreken dat iedereen die nog geen vrijwilligerstaak binnen de verenging oppakt om zich aan te sluiten bij de huidige groep vrijwilligers. Vele handen maken licht werk en een vrijwilligerstaak kun je vanaf één uur per week al doen.

Kleine moeite, groot plezier!

 

Tenslotte is aankomende zaterdag de laatste thuiswedstrijd van VVOG tegen ACV. Een spannende wedstrijd omdat VVOG de punten hard nodig heeft om in de derde divisie te blijven en onze gasten uit Assen kampioen kunnen worden.

Voor deze belangrijke wedstrijd zal ook de traditionele kampioensronde voor de jeugd gelopen worden. Een happening die je niet wil missen!

Kortom, kom met z’n allen zaterdag naar de sportpark de Strokel, steun je club door vrijwilliger te worden en schreeuw VVOG-1 naar de overwinning.

 

Forza VVOG!

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief