Twan van Nijhuis tekent eerste contract

20 Februari 2023 / Algemeen

Aanvaller Twan van Nijhuis (18) maakt komend seizoen deel uit van de A-selectie. Daarmee is hij na Bram Hakvoort de tweede speler die dit jaar de stap maakt van de 19-1 naar het vlaggenschip van de Groenen.

Ondanks dat Twan zijn eerste voetbalstappen maakte bij de jeugd van VV Hierden speelt hij al vanaf de F1 op De Strokel. Vrij soepel doorliep de buitenspeler de hoogste jeugdelftallen en dit seizoen presteert hij goed met de 19-1 in de vierde divisie. Regelmatig traint hij ook al op maandag en dinsdag mee met het eerste, dus onbekend terrein is de A-selectie allerminst voor hem.

Sport staat ook centraal in het leven van Twan. Hij volgt de opleiding Sport en Bewegen bij Landstede en zit daar in het tweede jaar. Het jeugdige talent kan zowel op de links- als rechtsbuitenpositie, maar rechts heeft toch zijn voorkeur. Hij omschrijft zichzelf als een harde werker met een goede actie die er verder ook geen hekel aan heeft om terug te verdedigen om opkomende backs af te stoppen. 

Twan over de stap naar de A-selectie: “Ik ben er erg blij mee en zie het als een grote kans om mijzelf verder te ontwikkelen en stappen te maken. De trainingen van het eerste zijn van hoog niveau qua tempo en inzet, ik kan daar alleen maar beter van worden.”

Bestuur en TC zijn blij dat de VVOG-jeugdopleiding wederom een talent weet af te leveren bij de A-selectie. Zij wensen Twan verder veel succes en plezier op De Strokel.

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief