Jan Vlap nieuwe hoofdtrainer VVOG

4 Februari 2023 / Algemeen

Nadat Dwight Lodeweges deze week door Ajax tussentijds is weggekaapt bij VVOG heeft de technische commissie snel geschakeld in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Deze is gevonden in de persoon van Jan Vlap (56). 

Vlap, woonachtig in IJlst, is een bekende trainer in de top van het amateurvoetbal. Sinds 1998 heeft hij vele clubs getraind, waaronder Staphorst, Harkemase Boys, ASV Dronten, ONS Sneek, vv Lemmer en Frisia LAC 1883. In totaal wist hij maar liefst acht keer te promoveren en wist hij twee keer beslag te leggen op de KNVB-districtsbeker. In 2015 werd hij genomineerd voor de Rinus Michels Award. VVOG is beslist geen onbekende voor Vlap, want als coach van onder meer Staphorst en Harkemase Boys heeft hij regelmatig tegen de Groenen gespeeld. Bij de familie Vlap staat voetbal sowieso hoog in het vaandel, want zoon Michel Vlap speelt als aanvallende middenvelder bij FC Twente.

Jan Vlap over zijn komst naar VVOG: “Het is allemaal heel snel gegaan deze week, woensdag zijn de eerste contacten gelegd en vrijdag heb ik samengezeten met de TC. Er was al snel een klik en van beide kanten hebben we zin in dit avontuur. Vandaag heb ik al even gekeken bij DVS’33 - VVOG en het is mooi om te zien dat het voetbal zo leeft op De Veluwe. Komende weken heeft VVOG een pittig programma, maar duidelijk is dat er punten gepakt moeten gaan worden. Een stevige uitdaging, maar ik heb er veel zin in!”

Vanaf aanstaande maandag staat Jan Vlap voor de groep bij VVOG en in die functie wordt hij geassisteerd door Jordi Roelofsen, Werner Pluim en keeperstrainer Fabian Bouwman. Bestuur en TC wensen Jan Vlap veel plezier en succes op De Strokel.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief