Jeugdtalent tekent contract voor 1,5 seizoen

27 Januari 2023 / Algemeen

Bram Hakvoort, 17 is ie pas, maar voetballen kan hij als de beste! Vanaf de winterstop is hij definitief overgeheveld van de 19-1 naar het eerste elftal van VVOG. 

Bram Hakvoort denkt en droomt voetbal en De Strokel is bekend terrein. Al vanaf zijn vierde trapt de Landstede student Sport & Bewegen balletjes bij VVOG. Eerst bij de dolfijntjes, daarna de F-league en vervolgens steevast in de hoogste jeugdselectie-elftallen.

Dat ie heel goed kan voetballen was bij vele jeugdleiders al bekend, maar dat hij nu al de stap naar de A-selectie mag maken is voor menigeen een grote verrassing. Want zo vaak gebeurt het niet dat een 17-jarige deze stap kan maken. Steeds vaker hoorden de TC-leden van staf en spelers van VVOG 1: ‘die Bram, die moet je in de gaten houden, dat is echt een groot talent.’

Vanaf het begin van het seizoen traint hij al regelmatig mee met het keurkorps van de Groenen. Eerst als ‘oproepkracht’, maar sinds half november slaat hij geen training van het eerste meer over. Zijn debuut maakte hij ook al, uit bij ACV in Assen, maar het VVOG-publiek leerde hem pas echt kennen toen hij de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis mocht invallen tegen RKAV Volendam. De wedstrijd zat volledig op slot, VVOG stond 0-1 achter, creëerde vrijwel niets, maar daar was opeens Bram Hakvoort die als een duveltje uit een doosje een pass van Job Hoogedoorn tot doelpunt promoveerde: 1-1 en een belangrijk punt! Een droom van een thuisdebuut zullen we maar zeggen. 

Doorgaans speelt Bram op 8 of 10 en op die positie hoopt hij zich ook door te ontwikkelen bij VVOG. Bram heeft een goede basistechniek, draait makkelijk weg, heeft een hoge actieradius en schiet reuze makkelijk. Vanaf heden doet hij dat dus in de A-selectie al pakt hij nog regelmatig zijn minuten mee bij de 19-1.

Zowel TC als bestuur zijn erg blij met de stap van Bram en trots dat de VVOG-jeugdopleiding een groot talent weet af te leveren. We wensen Bram nog heel veel plezier op De Strokel.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief