Yasin Kurt gaat voor nieuwe uitdaging

15 Januari 2023 / Algemeen

Yasin Kurt (32) heeft de technische commissie laten weten dat dit zijn laatste seizoen is bij VVOG. De Woudenberger sloot in het seizoen 18-19 aan bij VVOG en kende een hele sterke start onder trainer Hennie in ‘t Hof. Helaas wierp een zware kruisbandblessure hem langdurig terug, maar in het seizoen 20/21 was hij weer 100% fit en sindsdien heeft hij weer vrijwel alle wedstrijden gespeeld. 

Meestal speelt Kurt op het middenveld in een controlerende rol en tegenstanders weten dan dat ze een moeilijke middag gaan krijgen. Kurt is een echte strijder, trekt zijn been niet terug, pakt veel ballen af en is een mooi tussenstation tussen verdediging en aanval. Hoewel hij niet vaak scoort heeft hij wel een paar schitterende goals gemaakt, zoals de ‘vuurpijlen’ tegen VVSB thuis en GVVV uit.

Kurt over zijn tijd bij VVOG: “Ik heb mij vanaf dag 1 thuis gevoeld bij VVOG, maar na vijf seizoenen is het tijd om voor een nieuwe uitdaging te gaan. Hierbij wil ik iedereen bedanken die VVOG een warm hart toedraagt en laten we dit seizoen met z’n allen goed afsluiten!”

Bestuur en technische commissie bedanken Yasin voor zijn passie en inzet voor VVOG en wensen hem nog een hele mooie afsluiting op De Strokel. Ook wensen we hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging. 

Yasin, dank voor alles, het ga je goed!

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief