Twee talenten blijven op De Strokel: Eggink en El Ghamarti tekenen bij!

15 Januari 2023 / Algemeen

De technische commissie heeft de contracten met twee talentvolle spelers verlengd. Younes El Ghamarti (20) heeft het goed naar zijn zin bij VVOG en dwingt steeds vaker een basisplaats af in het elitekorps van Dwight Lodeweges. De uit Emmeloord afkomstige aanvaller sloot dit seizoen aan bij VVOG en komt steeds beter tot zijn recht met zijn dribbels en diepgaande acties. Ook gisteren liet hij zijn voeten spreken met twee mooie goals tegen ASV Dronten.

Ook Thijs Eggink (19) heeft zijn contract verlengd. Thijs kwam afgelopen seizoen over van de 19-1 en onder leiding van keeperstrainer Fabian Bouwman wordt hij met de week sterker. Thijs is nog het best te omschrijven als een stijlvolle en goed meevoetballende keeper.

De TC is blij dat deze jeugdige talenten bij VVOG blijven en hoopt en verwacht dat zij zich goed door blijven ontwikkelen.

(Foto: Jaap Hop) 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief