Vanaf nu kun je je aanmelden om bij de Grote VVOG Veiling aanwezig te zijn op vrijdag 4 november!

20 Oktober 2022 / Nieuwbouw

Zoals eerder aangekondigd hebben we dit seizoen eindelijk weer een Grote VVOG Veiling. Op vrijdag 4 november gaan dus we een grote actie houden voor de verdere verbouwing van ons sportpark, die we in 2018 zijn gestart. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in.

Het wordt vast een hele mooie avond. En zeg nou zelf een avond met gastspreker Sierd de Vos, dat wil je toch niet missen. Zijn onnavolgbare commentaar bij wedstrijden is uniek. Sierd gaat voor het het aanwezige publiek ongetwijfeld vermaken.

En verder worden er natuurlijk weer veel en mooie items geveild. Vorige week is al een deel van de items op de site getoond. 

Vanaf nu kun je je aanmelden om bij de Grote VVOG Veiling aanwezig te zijn. Meld je dus snel aan, want vol is vol! Aanmelden doe je door op de homepage aan de rechterkant onder Veiling 2022 Op naar de Top op de knop meld je nu aan te klikken.

Heb je overigens al op de speciale veilingsite gekeken? Klik op het veilingloge op onze website en bekijk de filmpjes.

https://www.vvog.nl/op-naar-de-top

 

Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief