Vanaf nu kun je je aanmelden om bij de Grote VVOG Veiling aanwezig te zijn op vrijdag 4 november!

20 Oktober 2022 / Nieuwbouw

Zoals eerder aangekondigd hebben we dit seizoen eindelijk weer een Grote VVOG Veiling. Op vrijdag 4 november gaan dus we een grote actie houden voor de verdere verbouwing van ons sportpark, die we in 2018 zijn gestart. Wij hebben er in ieder geval enorm veel zin in.

Het wordt vast een hele mooie avond. En zeg nou zelf een avond met gastspreker Sierd de Vos, dat wil je toch niet missen. Zijn onnavolgbare commentaar bij wedstrijden is uniek. Sierd gaat voor het het aanwezige publiek ongetwijfeld vermaken.

En verder worden er natuurlijk weer veel en mooie items geveild. Vorige week is al een deel van de items op de site getoond. 

Vanaf nu kun je je aanmelden om bij de Grote VVOG Veiling aanwezig te zijn. Meld je dus snel aan, want vol is vol! Aanmelden doe je door op de homepage aan de rechterkant onder Veiling 2022 Op naar de Top op de knop meld je nu aan te klikken.

Heb je overigens al op de speciale veilingsite gekeken? Klik op het veilingloge op onze website en bekijk de filmpjes.

https://www.vvog.nl/op-naar-de-top

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief