ZAVO steunt met Superlot en VVOG prijzen!

11 Oktober 2022 / Algemeen

De supportersvereniging ZAVO telt ongeveer 250 leden. Door lid te worden (€ 15 per jaar) steunt u de supportersvereniging ZAVO en profiteert u tevens van kortingen op activiteiten en de supportersbus.

Naast het 'gewone' lidmaatschap kunt u ook lid worden van de Club van 100 (45 euro per jaar). De Club van 100 is een onderdeel van de Supportersvereniging ZAVO en zorgt d.m.v. extra financiële middelen voor de realisatie van allerlei activiteiten, die zonder deze sponsoring geen doorgang zouden kunnen vinden.
Vanzelfsprekend genieten leden van de Club van 100 ook allerlei voordelen en wordt er jaarlijks tijdens de jaarvergadering een mooie prijs onder hen verloot.

De supportersvereniging ZAVO organiseert en ondersteunt ieder jaar een aantal leuke en bindende activiteiten voor haar supporters en leden van VVOG. Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten voor en na de wedstrijd van VVOG 1, een grote thema-avond, kinderfeesten, klaverjassen. Kortom, de ZAVO voor extra beleving en sfeer.

Ook tijdens uitwedstrijden van VVOG 1 is de supportersvereniging ZAVO actief. Er rijdt namelijk altijd een supportersbus bij uitwedstrijden. Iedereen kan zo tegen een zeer schappelijke prijs zijn/haar club ondersteunen.

De supportersvereniging ZAVO streeft naar Binding & Support en kan ook nog extra handjes gebruiken.

Lees bericht

Nieuwe sponsor:

26-04-2024

Palingrokerij & Vishandel Dries van der Berg & Zn. is sponsor geworden van VVOG. We zijn super blij met onze nieuwe sponsor. Welkom bij onze Businessclub.

Lees bericht

Succesvolle pubquiz avond

26-04-2024

De pubquiz was een groot succes. Het was een uitdagende quiz met o.a. vragen over VVOG en welke Disney Schurk is dit? VVOG 8 ging er met de winst vandoor.

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Nieuwsoverzicht Archief