GL Vastgoedbeheer nieuwe radsponsor supportersvereniging ZAVO

17 September 2022 / ZAVO

Het bestuur van supportersvereniging ZAVO kan vol trots mededelen dat Goossen Luytjes met zijn bedrijf GL Vastgoedbeheer, de komende 5 jaar sponsor zal zijn van ons rad. De afgelopen jaren heeft het logo van Bos en Wietse Makelaardij vele rondes mogen draaien in onze kantine. Wij zijn Bos en Wietse dankbaar voor de steun en het vertrouwen in de supportersvereniging ZAVO. Nu het bedrijf is overgenomen en verder gaat onder de naam B&W Makelaardij, diende de mogelijkheid zich aan om een nieuwe samenwerking aan te gaan. Goossen heeft al jaren geleden de wens uitgesproken om de supportersvereniging ZAVO extra te ondersteunen, middels het zichtbaar maken van zijn bedrijf op het rad. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Voorafgaande aan de met 3-1 gewonnen derby tegen DVS’33 Ermelo hebben Goossen Luytjes en het bestuur van de supportersvereniging het contract ondertekend.

Het bedrijf GL Vastgoedbeheer

GL Vastgoedbeheer is er voor het beheer van al uw vastgoed. Denk hierbij onder andere aan het aan- en/of verhuren van uw woon- en/of bedrijfsruimte. Het volledige beheer van uw vastgoed (storingen, jaaronderhoud, financieel beheer, aanspreekpunt voor de huurders). Het doel van GL Vastgoedbeheer is het volledig ontzorgen van de eigenaar. Maar ook hulp bij het aankopen van uw vastgoed, projectontwikkeling, renovatie, duurzaamheid, eigenlijk voor alles wat maar te maken heeft met vastgoed kunt u bij GL Vastgoedbeheer terecht. Er wordt nauw samengewerkt met veelal lokale ondernemers om zo snel en adequaat te kunnen schakelen. Voor meer informatie ben ik te bereiken op t. 06-23925554 of neem een kijkje op www.glvastgoedbeheer.nl

Lees bericht

Louwen en Muilwijk de fysiopraktijk voor VVOG

05-10-2022

Sindfs dit seizoen is er een nieuwe fysiopraktijk actief bij VVOG Harderwijk, namelijk Louwen en Muilwijk.

Lees bericht

Heb jij al een item geregeld voor de veiling van 4 november?

05-10-2022

Vrijdag 4 november 2022 komt alles weer samen. Bieden op mooie items, actie voor de nieuwbouw, donaties voor het goede doel én een gezellige Veilingavond.

Lees bericht

Agenda ALV 18 oktober 2022

04-10-2022

Op 18 oktober 2022 is er weer een Algemene Ledenvergadering. Benieuwd naar de agenda, lees dan verder.

Nieuwsoverzicht Archief