GL Vastgoedbeheer nieuwe radsponsor supportersvereniging ZAVO

17 September 2022 / ZAVO

Het bestuur van supportersvereniging ZAVO kan vol trots mededelen dat Goossen Luytjes met zijn bedrijf GL Vastgoedbeheer, de komende 5 jaar sponsor zal zijn van ons rad. De afgelopen jaren heeft het logo van Bos en Wietse Makelaardij vele rondes mogen draaien in onze kantine. Wij zijn Bos en Wietse dankbaar voor de steun en het vertrouwen in de supportersvereniging ZAVO. Nu het bedrijf is overgenomen en verder gaat onder de naam B&W Makelaardij, diende de mogelijkheid zich aan om een nieuwe samenwerking aan te gaan. Goossen heeft al jaren geleden de wens uitgesproken om de supportersvereniging ZAVO extra te ondersteunen, middels het zichtbaar maken van zijn bedrijf op het rad. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Voorafgaande aan de met 3-1 gewonnen derby tegen DVS’33 Ermelo hebben Goossen Luytjes en het bestuur van de supportersvereniging het contract ondertekend.

Het bedrijf GL Vastgoedbeheer

GL Vastgoedbeheer is er voor het beheer van al uw vastgoed. Denk hierbij onder andere aan het aan- en/of verhuren van uw woon- en/of bedrijfsruimte. Het volledige beheer van uw vastgoed (storingen, jaaronderhoud, financieel beheer, aanspreekpunt voor de huurders). Het doel van GL Vastgoedbeheer is het volledig ontzorgen van de eigenaar. Maar ook hulp bij het aankopen van uw vastgoed, projectontwikkeling, renovatie, duurzaamheid, eigenlijk voor alles wat maar te maken heeft met vastgoed kunt u bij GL Vastgoedbeheer terecht. Er wordt nauw samengewerkt met veelal lokale ondernemers om zo snel en adequaat te kunnen schakelen. Voor meer informatie ben ik te bereiken op t. 06-23925554 of neem een kijkje op www.glvastgoedbeheer.nl

Lees bericht

Juich morgen om 14:30u VVOG naar de winst!

02-06-2023

VVOG speelt morgen -zaterdag- om 14:30uur de super belangrijke wedstrijd tegen Smitshoek en kan daarbij jouw steun goed gebruiken!

Lees bericht

VVOG MO20-1 KAMPIOEN!

01-06-2023

Dromen, durven, doen. Na een seizoen hard werken en als team doorgroeien, werden de meiden van de MO20-1 afgelopen zaterdag kampioen 2e klasse.

Lees bericht

G-team kampioen!

01-06-2023

G1 kampioen in Zwolle.

Nieuwsoverzicht Archief