GL Vastgoedbeheer nieuwe radsponsor supportersvereniging ZAVO

17 September 2022 / ZAVO

Het bestuur van supportersvereniging ZAVO kan vol trots mededelen dat Goossen Luytjes met zijn bedrijf GL Vastgoedbeheer, de komende 5 jaar sponsor zal zijn van ons rad. De afgelopen jaren heeft het logo van Bos en Wietse Makelaardij vele rondes mogen draaien in onze kantine. Wij zijn Bos en Wietse dankbaar voor de steun en het vertrouwen in de supportersvereniging ZAVO. Nu het bedrijf is overgenomen en verder gaat onder de naam B&W Makelaardij, diende de mogelijkheid zich aan om een nieuwe samenwerking aan te gaan. Goossen heeft al jaren geleden de wens uitgesproken om de supportersvereniging ZAVO extra te ondersteunen, middels het zichtbaar maken van zijn bedrijf op het rad. Afgelopen zaterdag was het dan zover. Voorafgaande aan de met 3-1 gewonnen derby tegen DVS’33 Ermelo hebben Goossen Luytjes en het bestuur van de supportersvereniging het contract ondertekend.

Het bedrijf GL Vastgoedbeheer

GL Vastgoedbeheer is er voor het beheer van al uw vastgoed. Denk hierbij onder andere aan het aan- en/of verhuren van uw woon- en/of bedrijfsruimte. Het volledige beheer van uw vastgoed (storingen, jaaronderhoud, financieel beheer, aanspreekpunt voor de huurders). Het doel van GL Vastgoedbeheer is het volledig ontzorgen van de eigenaar. Maar ook hulp bij het aankopen van uw vastgoed, projectontwikkeling, renovatie, duurzaamheid, eigenlijk voor alles wat maar te maken heeft met vastgoed kunt u bij GL Vastgoedbeheer terecht. Er wordt nauw samengewerkt met veelal lokale ondernemers om zo snel en adequaat te kunnen schakelen. Voor meer informatie ben ik te bereiken op t. 06-23925554 of neem een kijkje op www.glvastgoedbeheer.nl

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief