Informatie uitwedstrijd RKAV (Volendam) aanstaande zaterdag.

18 Augustus 2022 / Algemeen

Informatie uitwedstrijd RKAV (Volendam)

Aanstaande zaterdag start de competitie en gaat het sportieve feest weer beginnen. We hopen veel bezoekers op ons sportpark te mogen ontvangen, maar natuurlijk hopen we ook op veel support bij de uitwedstrijden. Zoals je weet bestaat er een mogelijkheid om de uitwedstrijden met de bus van onze supportersvereniging te bezoeken. Lees het artikel op de website.

Het beker avontuur zit er al op dus kunnen we ons volledig gaan richten op de competitie. Het team is al geruime tijd in voorbereiding en zaterdag gaat het dan echt beginnen. We reizen af naar het mooie Volendam en hopen we in alle opzichten een goed visitekaartje af te geven.

 

Wat weten we van de vereniging RKAV

De RKAV vormt de amateurtak van het voetbal in Volendam. Dit wordt sinds 1920 in clubverband gespeeld. Vanaf 1977 is de vereniging gesplitst en speelt FC Volendam betaald voetbal. Dit seizoen is de buurman en partner voor de 10e keer actief in de Eredivisie. Jong Volendam komt uit in de Tweede divisie. Ook  het zaalvoetbal is goed vertegenwoordigd in Volendam. RKAV Volendam doet ook  komend seizoen weer mee in de Eredivisie Zaal. De RKAV heeft ongeveer 1650 spelende leden en ruim 350 vrijwilligers en medewerkers. Wekelijks zijn zo’n 130 teams op vele niveaus actief. De huisregels wijken niet veel af van die van VVOG. Dus o.a. geen vuurwerk en geen alcohol <18 jaar.

Vervoer en parkeerinformatie Volendam

Het complex van de RKAV Volendam is eenvoudig te bereiken. Vanaf alle richtingen (Amsterdam, Purmerend of Hoorn) neem je op de provinciale weg N247 de afslag Volendam (N517). Na drie kilometer ga je bij de eerste rotonde de afslag rechts. Daarna rij je circa 500 meter rechtdoor en voorbij het BP station neem je bij de eerste verkeerslichten de eerste afslag naar links. Dan ben je aangekomen op het parkeerterrein van de RKAV Volendam.

 

Parkeergelegenheid

Er zijn circa 100 parkeerplaatsen beschikbaar op het RKAV-complex. Vooral in de weekenden is het parkeerterrein overvol waardoor je genoodzaakt bent om in de nabije omgeving de auto te parkeren. Een dringend verzoek om de auto niet te parkeren op de smalle toegangsweg naar het parkeerterrein en voor het toegangshek naar het hoofdveld. Auto's die daar geparkeerd zijn, worden in verband met de veiligheid weggesleept.

Het beste is om de auto te parkeren op het parkeerterrein van het Roompot vakantiepark Marinapark. Daar is voldoende parkeer gelegenheid. Vooraan op het terrein van het Marinapark kun je kort parkeren, anderhalf uur met een blauwe schijf. Wanneer je verder door rijdt dan kom je op een groot parkeerterrein waar langere tijd geparkeerd mag worden. 

 

Openbaar vervoer

Direct naast het RKAV-complex bevinden zich bushaltes (halte Pr. Margrietstraat). De halte Heideweg ligt achter het complex. Voor de exacte vertrektijden en buslijnen wordt verwezen naar de site van de vervoerder: http://www.ebs-ov.nl.

https://rkav-volendam.nl/club/vereniging/routebeschrijving/

 

Toegangsprijs

De RKAV vraagt 7 euro intree voor bezoekers van 18 jaar en ouder. 

Om een legitimatie kan worden gevraagd. Pinnen is mogelijk.

 

Adres RKAV;

Sportpark Volendam

Julianaweg 3a

1131 CX Volendam

https://rkav-volendam.nl/

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief