Voorbereiding VVOG selectie

25 Juli 2022 / Nieuws van het eerste

Zoals eerder vermeld heeft de eerste selectie van VVOG de eerste trainingen erop zitten. Aanstaande dinsdag is de eerste oefenwedstrijd voor de mannen van Dwight Lodeweges. Het Beverwijkse DEM uitkomend in de derde divisie zondag is dan de gastheer van VVOG Harderwijk. Aanvang van deze wedstrijd 20.00 uur.

Vervolgens gaat de reis op zaterdag naar AFC Amsterdam. Op het schitterende sportpark “Goed Genoeg “ speelt VVOG Harderwijk om 12.00 uur. Het sportpark van AFC is uitsluitend te bereiken via de Antonio Vivaldistraat.

Op dinsdag 2 augustus oefent VVOG Harderwijk ook nog in en tegen Hoogland. vv Hoogland is afgelopen seizoen gedegradeerd uit de derde divisie zondag en speelt komend seizoen in de vierde divisie B. Vervolgens speelt VVOG Harderwijk op 6 augustus thuis twee wedstrijden achter elkaar tegen HHC Hardenberg op het eigen sportpark “De Strokel”. Om 13.00 uur tegen het eerste van HHC en om 15.30 uur tegen de selectie van HHC Hardenberg Onder-23. 

Zaterdag 13 augustus is VVOG Harderwijk een van de zes zaterdagclubs uit de derde divisie die uitkomen in de eerste ronde van de KNVB Beker. VVOG Harderwijk zal de strijd moeten aanbinden in een uitwedstrijd bij ADO ’20 uit Heemskerk. ADO’20 speelt ook in de derde divisie maar dan op zondag. Afgelopen seizoen deden zij lang mee om promotie naar de tweede divisie maar hebben dit niet gered. De aanvangstijd van deze wedstrijd is 19.00 uur.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Lees bericht

Nieuws over de staf van VVOG O23

12-04-2024

Zoals bekend zal VVOG gaan starten met VVOG O23 en wordt Egbert Kragt hier de hoofdtrainer van.

Lees bericht

Zaterdag is Sam Kuijpers pupil van de week

12-04-2024

Zaterdag 12 april is Sam Kuijpers pupil van de week bij de wedstrijd VVOG - Quick '20.

Nieuwsoverzicht Archief