Onze trouwe supporter, sponsor en oud jeugd-elftalleider Anne de Heer overleden.

12 Juli 2022 / Algemeen

Een groots supporter,

 

Op maandag 4 juli jl. is onze trouwe VVOG supporter, sponsor en oud jeugd-elftalleider Anne de Heer overleden aan een hartstilstand. Hiermee is een groot VVOG supporter heen gegaan. Een supporter die van jongs af aan langs de zijlijn te vinden was en al meer dan 60 jaar zelden een thuis- of uitwedstrijd heeft gemist. Eén van de wedstrijden die hij wel miste, was de kampioenswedstrijd in Middelburg (1969). De reden was de eerste date met zijn vrouw Marga. Zijn vakanties plande hij om VVOG heen of was ‘toevallig’ in de buurt van de uitwedstrijd. 

 

Anne was verder vaak te zien bij het 5e om naar zijn zoon te kijken en een praatje te maken met de andere spelers van het 5e. Hij was met bouwbedrijf Van Norel De Heer liefst 6 seizoenen shirtsponsor van dit team. 

 

Ook na de wedstrijd blijven hangen en de verloting meepakken was aan hem besteed. Niet voor de hoofdprijs, maar voor de halve meter leverworst of een krentenbrood. Anne was altijd bereid om zijn (VVOG)-vrienden Gert, Jan en Gerrit te halen en te brengen naar de uitwedstrijden. Hij reed, zij regelden de gehaktbal en entree. Zijn laatste wedstrijd tegen sc Feyenoord-uit zorgde voor opluchting en grote blijdschap.

Anne genoot van voetballers als: Dirk Klaassen, Rino van Steenis, Ries Hoeve, Hans van Twist, Marcel de Haan en Pernelly Biya. De kampioenschappen van 1969 en 1997 waren absolute hoogtepunten.

 

Zijn vaste plek op de Strokel naast zijn voetbalvrienden zal voor altijd leeg blijven. 

 

Op donderdag 14 juli zal om 13.30 uur de dankdienst voor zijn leven plaatsvinden in de Chr. Ger. Kerk 'De Voorhof', Frederik Hendriklaan te Ermelo.

Anne hield van kleurige zomerbloemen. Er is een mogelijkheid 1 zomerbloem mee te nemen om een gezamenlijk boeket te kunnen vormen.

 

Anne wordt in besloten kring begraven.

 

Mocht u een mooie foto of herinnering hebben aan Anne, dan kunt u dit met ons delen op het volgende emailadres: mooiemomentenmetanne@gmail.com

Correspondentieadres: Hogeweg 30, 3841 KV te Harderwijk.

 

Lees bericht

Let op: 20 augustus Uitgifte Jeugdpassen en trainingspakken trainers!

15-08-2022

De ledenpas is zaterdag 27 augustus al nodig voor de wedstrijd VVOG - Staphorst.

Lees bericht

Vuurwerkverbod en toezicht!

12-08-2022

Graag jullie aandacht voor het volgende.

Lees bericht

Weer trainen! 2e ophaaldag kleding en trainingsmaterialen!

11-08-2022

Er mag weer getraind worden! Het nieuwe trainingsschema staat op de site:  https://www.vvog.nl/teams/trainingsschema

Nieuwsoverzicht Archief