Nieuwe sponsorcommissie

28 Juni 2022 / Sponsorcommissie / Sponsors

Vanaf seizoen 2022 – 2023 zal er een nieuwe sponsorcommissie actief zijn binnen VVOG Harderwijk. De nieuwe sponsorcommissie bestaat uit een voorzitter en drie vaste leden. Zij stellen zich hieronder voor.

Naast dit team werkt de nieuwe sponsorcommissie met een ‘schil’ van Ambassadeurs Businessclub. Deze ambassadeurs dragen VVOG en de businessclub een warm hart toe en zetten zich in op verschillende gebieden. Denk hierbij aan gastheer/ -vrouw, pr en communicatie, administratieve ondersteuning, organisatie events, relatiemanagement enz.

Gelukkig blijft een groot deel van de huidige leden van de sponsorcommissie betrokken als ambassadeur van de nieuwe  sponsorcommissie, maar we kunnen op verschillende gebieden nog wel wat extra handjes gebruiken. Lijkt het je leuk betrokken te zijn bij de sponsorcommissie en de businessclub? Je bent van harte welkom! Stuur hiervoor een bericht naar emailadres;  sponsorcommissie@vvog.nl en we nemen z.s.m. contact met je op.


De samenstelling van de nieuwe sponsorcommissie is als volgt:

 

Corien van der Meulen
Voorzitter, algemene zaken
Jeroen Jansen
Administratieve & financiële zaken
Ben Jansen
Organisatie businesshome
Bram Smit
In- en externe pr & communicatie

We stellen ons graag aan je voor:

Corien van der Meulen
Toen ik in 2007 in Harderwijk kwam wonen en mijn zoon een jaar daarna aangaf graag te willen voetballen zijn we heel hartelijk ontvangen bij VVOG. Inmiddels voetbalt hij alweer 13 jaar met veel plezier bij VVOG. Door de jaren heen heb ik me steeds gerealiseerd hoe belangrijk de inzet van vrijwilligers voor een vereniging is. Dankzij de inzet van alle vrijwilligers kunnen jongens en meiden, jongeren en volwassenen sporten en een hele kring daar omheen kan ervan meegenieten! Toen ik werd gevraagd om samen met Jeroen, Ben en Bram de sponsorcommissie te gaan vormen, hoefde ik daar niet lang over na te denken.

In het dagelijks leven ben ik directeur van het Stadsmuseum Harderwijk en het Marius van Dokkum Museum. Ik hou van Harderwijk, van de geschiedenis van de stad maar ook van de manier waarop de stad zich ontwikkelt. VVOG bestaat in 2027 100 jaar, een mijlpaal. Ik hoop van harte dat de club financieel gezond blijft zodat ook in de toekomst kinderen, jongeren en hun ouders met plezier hier komen voetballen of aanmoedigen. In mijn werk als directeur van het Stadsmuseum ben ik de afgelopen jaren actief geweest om fondsen te werven voor de herinrichting en renovatie van het Stadsmuseum. Ik heb gemerkt dat als je een goed plan hebt, je altijd partners vindt die je willen helpen en ondersteunen. De herinrichting in het Stadsmuseum is succesvol afgerond en daarom wil ik nu graag mijn kennis en ervaring inzetten
voor VVOG.

Als nieuwe sponsorcommissie hebben we de volgende missie geformuleerd: Wij zijn een ondernemende sponsorcommissie met een ruim en transparant aanbod van producten en diensten waarmee we de businessclub, bestaande uit het lokale en regionale bedrijfsleven, een
podium geven en waarmee we de club VVOG Harderwijk ondersteunen bij het realiseren van haar doelstellingen. Een trotse club waar iedereen welkom is en zich welkom voelt of het nou gaat om onze jeugdspelers, onze vrijwilligers, onze selectie, de seniorenelftallen, bezoekers en uiteraard onze sponsoren. Bij ons wil je zijn.

Als voorzitter van de sponsorcommissie heb ik nauw contact met het bestuur van de club. Samen met de andere drie leden en onze ambassadeurs en ondersteund door het bestuur gaan we ervoor zorgen dat we voldoende aanvullende middelen voor de club realiseren en een interessant platform bieden aan het (regionale) bedrijfsleven. Met uiteindelijk als doel een club te zijn waar iedereen welkom is en zich welkom voelt.

Jeroen Jansen
Vanaf mijn 14 e tot en met mijn 29 e heb ik gevoetbald bij VVOG. Sportieve hoogtepunt; het spelen in de A1 in de toenmalige Coca Cola competitie. In de senioren de eerste paar jaren gespeeld in het gezellige 4 e met een aantal club iconen die na een paar jaar als vriendenteam lager wilden gaan voetballen. Dat was mijn moment om in het 2 e te gaan spelen en daar tot mijn 29 e met veel plezier
als aanvoerder gevoetbald en van dichtbij het kampioensjaar van VVOG meegemaakt in het seizoen 1996/1997.

Na mijn 29e een aantal jaren niet in Harderwijk gewoond en gevoetbald in Hoek van Holland. Toen mijn vrouw en ik in 2007 weer terugkwamen in Harderwijk ging onze zoon Kenzo 2 jaar later starten bij de Dolfijntjes bij VVOG en is de betrokkenheid bij de club weer gegroeid. Voetballend; zo nu en dan met het Bierteam (als mijn knie zegt dat het kan) en na een aantal jaren onderdeel te zijn geweest van de toernooicommissie en daarna van de ochtend- en middagploeg in de kantine, is het nu tijd voor weer iets anders.

In het dagelijks leven ben ik mede-eigenaar van een softwarebedrijf en vervul ik daarnaast de rol als Business Consultant. Het lijkt mij het juiste moment om met mijn netwerk en ervaring binnen onder andere de business club van PEC Zwolle, een bijdrage te leveren aan een levendige Business Club en met een enthousiast team van ambassadeurs de sportieve en financiële ambities van VVOG te helpen realiseren. Wij hebben als commissie een aantal kernwaarden en doelstellingen geformuleerd waar wij ons de komende 5 jaar aan willen committeren. Persoonlijk zal ik mij voornamelijk richten op de administratieve kant, waaronder de contract administratie, facturatie, debiteurenbeheer, etc. Daarnaast uiteraard samen met Corien, Bram en Ben zijn wij als sponsorcommissie de centrale plek waar onze ambassadeurs en sponsoren terecht kunnen voor alle initiatieven en activiteiten die te maken hebben met het genereren van inkomsten
voor onze mooie club VVOG Harderwijk.

Ben Jansen
In de B junioren heb ik de overstap naar VVOG gemaakt en vervolgens 6 jaar in het tweede elftal gevoetbald. Daarna nog een aantal jaren leider van het tweede elftal geweest. Na een pauze van een aantal jaren ben ik me weer actief gaan inzetten voor VVOG toen mijn oudste
zoon bij de Dolfijntjes ging voetballen. Vanaf dat moment heb ik de nodige taken uitgevoerd, waaronder coördinator Voetbalschool Dolfijn,
leider van diverse jeugdteams, coördinator JO13 t/m JO15, lid van het Veilingteam. Op de donderdagavond trap ik zelf nog een balletje met de mannen van het Bierteam. Wanneer ik niet met VVOG bezig ben werk ik als zzp’er binnen het Credit Management en Bijzonder Beheer bij banken. En dat is gewoon 40 uur in de week. Na al die jaren wat voor de jeugd te hebben mogen betekenen vind ik het tijd voor wat anders binnen deze mooie club.

In het verlengde van de veiling en de Nieuwbouwloterij, waar ik al onderdeel van uitmaak, vind ik het perfect aansluiten om een functie binnen de sponsorcommissie te vervullen. Met de financiële hulp van de sponsoren kunnen we mooie dingen realiseren voor de leden en
vrijwilligers en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik zal me binnen de nieuwe sponsorcommissie bezig gaan houden met de organisatie van het Businesshome. Het Businesshome moet weer een plek gaan worden waar onze sponsoren graag naar toe willen komen. Een sfeer creëren (qua inrichting) wat toegankelijk is en gezelligheid uitstraalt en de basis leggen voor een “gezellig middag VVOG” met en voor onze sponsoren.

Bram Smit
Al sinds 1983 ben ik betrokken bij VVOG. Vanaf m’n 7 e jaar heb ik alle jeugdelftallen doorlopen en vervolgens 10 jaar in het tweede elftal gevoetbald. Inmiddels vader van drie kinderen (2 jongens en een meisje) en tegenwoordig elke zaterdag langs te lijn te vinden bij m’n  zonen die in de jeugd van VVOG spelen en/ of bij m’n dochter die bij de Mezen hockeyt. De afgelopen jaren heb ik me als vrijwilliger ingezet voor VVOG als o.a. leider, coach en binnen het team communicatie. En vanaf augustus 2022 als lid sponsorcommissie.

In het dagelijks leven werk ik als directeur bij MBO Utrecht. VVOG is een grote en mooie voetbalclub en het is ontzettend belangrijk dat er voldoende vrijwilligers zijn die zich inzetten om er elke week weer voor te zorgen dat er gevoetbald en getraind kan worden. Mooi om dat met elkaar te doen en daar een bijdrage aan te leveren. Naast deze vrijwilligers zijn natuurlijk ook sponsoren van groot belang voor de club. Met aanvullende middelen vanuit onze sponsoren kunnen we als club net even wat extra doen voor onze leden. Om die reden wil ik me als lid sponsorcommissie graag inzetten voor de club. Als lid van de sponsorcommissie ga ik samen met de andere drie leden en onze ambassadeurs er voor zorgen dat we een interessant platform bieden aan het (regionale) bedrijfsleven. Met uiteindelijk als doel een club te zijn waar iedereen welkom is en zich welkom voelt. Mijn aandachtsgebied binnen de sponsorcommissie is ‘in- en externe pr & communicatie’.

Lees bericht

Let op: 20 augustus Uitgifte Jeugdpassen en trainingspakken trainers!

15-08-2022

De ledenpas is zaterdag 27 augustus al nodig voor de wedstrijd VVOG - Staphorst.

Lees bericht

Vuurwerkverbod en toezicht!

12-08-2022

Graag jullie aandacht voor het volgende.

Lees bericht

Weer trainen! 2e ophaaldag kleding en trainingsmaterialen!

11-08-2022

Er mag weer getraind worden! Het nieuwe trainingsschema staat op de site:  https://www.vvog.nl/teams/trainingsschema

Nieuwsoverzicht Archief