Word jij onze nieuwe zaterdagmiddag keukenmedewerker/barmedewerker?

16 Juni 2022 / Vrijwilligers

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar mensen voor in de keuken en/of achter de bar op de zaterdagmiddag. Je hoeft geen ervaring te hebben, dat komt vanzelf wel. Er wordt halfjaarlijks een rooster gemaakt, waarbij je zelf van de voren aan kan geven welke data je al dan niet beschikbaar bent en onderling ruilen is geen probleem. Je komt in een gezellig team terecht en krijgt gratis toegang tot het park voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Daarnaast proberen we elk jaar een uitje te organiseren of gaan we zo nu en dan eens borrelen met elkaar. Dus ben je minimaal 1x in de 4 weken beschikbaar van 13.00 uur tot in ieder geval 18.00 uur, dan ben je van harte welkom in dit gezellige team.

Schroom niet en meld je bij ons aan via vrijwilligers@vvog.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

De vrijwilligerscommissie.

Lees bericht

Voorbereiding eerste selectie VVOG Harderwijk

04-07-2022

De selectie en supporters van VVOG Harderwijk zijn nog maar net bijgekomen van de bloedstollende wedstrijden in de nacompetitie van het seizoen 2021/2022 of de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur.

Lees bericht

Nieuwe sponsorcommissie

28-06-2022

Vanaf seizoen 2022 – 2023 zal er een nieuwe sponsorcommissie actief zijn binnen VVOG Harderwijk. De nieuwe sponsorcommissie bestaat uit een voorzitter en drie vaste leden. Zij stellen zich graag aan u voor.

Lees bericht

Samenwerking BDUmedia en VVOG Harderwijk

24-06-2022

Na 2 jaar afwezigheid is BDUmedia - nu met de Harderwijker Courant - weer trotse mediapartner van VVOG Harderwijk.

Nieuwsoverzicht Archief