Laatste week van de Grote Nieuwbouw Loterij!

30 Mei 2022 / Algemeen

Laatste week van de Grote Nieuwbouw Loterij 2022!

 

Met nog 5 dagen te gaan zijn we al aangeland in de laastste week van de loterij. Tot nu toe zijn er 2982 loten verkocht, wat een opbrengst betekent van EUR 7.455,00. Natuurlijk al een mooi bedrag en nogmaals bedankt aan alle kopers en verkopers die dit samen hebben gerealiseerd.

Aanstaande zaterdag 4 juni is de trekking en worden de mooie prijzen verloot. Wie wil er nou niet een voetbalreis voor 2 personen winnen, of misschien een nieuwe fiets of een heerlijke zondagbrunche bij Van der Valk met je gezin of vrienden. Toch nog benieuwd naar alle prijzen, kijk dan nog even naar het totale prijzenpakket.

Heb je nog twijfels om loten te kopen, wacht dan niet te lang want je hebt nog maar tot zaterdag. Loten kun je kopen via loterij.vvog.nl. En voor de "verkopers" van de loten, vergeet niet dat er voor het best verkopende jeugdteam een hele leuke prijs te winnen is, namelijk een compleet kartarrangement karten, eten en drinken) bij De Fabriek.

En uiteindelijk gaat er om dat we met een mooie opbrengst bijdragen aan het verder realiseren van de nieuwbouw plannen van onze mooie vereniging,

Jullie begrijpen het, dit is een laatste oproep aan jullie om de komende dagen toch nog een paar loten te kopen. Of toch nog een keer bij je familie/vrienden de loterij onder de aandacht te brengen met versturen van je teamlink. 

Alvast bedankt en dan hopen we zaterdag samen met VVOG 1 een heel mooi eindresultaat te kunnen presenteren.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief