“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam!

16 Mei 2022 / Algemeen

“De Fabriek” stelt een mooie prijs beschikbaar voor het beste jeugdteam

 

Om de verkoop van loten te stimuleren hebben Julian en Maurits ‘T Jong van De Fabriek een mooie teamprijs beschikbaar gesteld. Het best verkopende jeugdteam krijgt van De Fabriek een compleet kartarrangement aangeboden (karten, eten en drinken). Alleen dat zou al een reden moeten zijn om met de overige teams de strijd aan te gaan voor deze super beloning. Het belangrijkste doel blijft natuurlijk het steunen van je eigen vereniging, maar niet onbelangrijk om te vermelden is dat een deel van de opbrengst naar het goede doel (support Casper) gaat.

We hebben nu mooie kleedkamers en een gave kantine, maar we willen ook een mooie (nieuwe) tribune en de rest van de accommodatie verder verbeteren. De gehele entree vanaf De Strokelweg en parkeerplaats moeten een veel betere uitstraling krijgen. Als je eenmaal op het sportpark bent dan behoren wij qua accommodatie tot de mooiste amateurclubs van het land, maar aan de voorkant moet er het nodige gebeuren. Al die wensen kunnen we pas gaan uitwerken als we weer geld in de spaarpot hebben. Dus daarom hopen we dat we de komende weken allemaal nog flink ons best gaan doen om alle bekenden en onbekenden in onze omgeving te stimuleren om loten te komen.

 

Wist je dat je bij De Fabriek meer kunt doen dan karten?

De Fabriek is voor velen uitstekend geschikt om een evenement te organiseren. Bedrijfsfeesten, productpresentaties, congressen maar ook verjaardagen en jubilea zijn van harte welkom in de fabriek. Met een ingenieus ontworpen systeem is de fabriekshal binnen 3 uur omgebouwd van kartbaan tot evenementenlocatie die meer dan 1600 personen een onvergetelijke ervaring kan bezorgen. De fabriek is te huur voor evenementen, groot en klein.

Voor de gebroeders ’T Jong is niets te gek. Deze creatieve tweeling denkt graag met je mee om van je feest of bedrijfsactiviteit een onvergetelijk evenement te maken. Het is top dat de jonge ondernemers VVOG Harderwijk zo’n warm hart toe dragen. Jongens bedankt!!

Wil je meer weten over de Fabriek kijk dan eens op www.defabriek.nl

Lees bericht

Voorbereiding eerste selectie VVOG Harderwijk

04-07-2022

De selectie en supporters van VVOG Harderwijk zijn nog maar net bijgekomen van de bloedstollende wedstrijden in de nacompetitie van het seizoen 2021/2022 of de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur.

Lees bericht

Nieuwe sponsorcommissie

28-06-2022

Vanaf seizoen 2022 – 2023 zal er een nieuwe sponsorcommissie actief zijn binnen VVOG Harderwijk. De nieuwe sponsorcommissie bestaat uit een voorzitter en drie vaste leden. Zij stellen zich graag aan u voor.

Lees bericht

Samenwerking BDUmedia en VVOG Harderwijk

24-06-2022

Na 2 jaar afwezigheid is BDUmedia - nu met de Harderwijker Courant - weer trotse mediapartner van VVOG Harderwijk.

Nieuwsoverzicht Archief