Geef je op voor het slotfeest van 4 juni

10 Mei 2022 / Bestuur VVOG / Algemeen

Op zaterdag 4 juni speelt VVOG Harderwijk 1 om 14.30 uur haar laatste competitie thuiswedstrijd van het seizoen 2021-2022. VVOG Harderwijk 1 speelt die wedstrijd tegen Hoek. Dit is een mooie gelegenheid om samen het seizoen feestelijk af te sluiten. De SLOTMIDDAG/AVOND van het seizoen 2021-2022!

Voor wie: Voor alle vrijwilligers, ZAVO-leden, leden van de club van 100 en leden van verdiensten. (Tegen betaling van € 15,00 per persoon zijn ook alle andere leden meer dan welkom).

Wat gaan we doen: Na een ongetwijfeld mooie wedstrijd van VVOG Harderwijk 1 zal er van ongeveer 16:00 uur een zanger de middag/avond openen. Er zal een verloting zijn met mooie prijzen.
Er wordt gezorgd voor een BBQ van slagerij Uit de Bosch en rr wordt afscheid genomen van een aantal spelers van VVOG Harderwijk 1.
Ook zullen de vrijwilligerspresentjes worden uitgereikt (dit in tegenstelling tot voorgaande jaren, toen zij tijdens het oliebollentoernooi werden uitgereikt).

Je kunt je voor deze SLOTMIDDAG/AVOND aanmelden door onderstaande link voor 27 mei aan te klikken en in te vullen. Mocht je je partner mee willen nemen dan kan dat natuurlijk.

Aanmelden slotfeest

Als je partner zelf ook vrijwilliger is dan graag ieder apart aanmelden. We hopen je te mogen begroeten op zaterdag 4 juni om het seizoen gezamenlijk af te sluiten!

Met vriendelijke groet,

Supportersvereniging ZAVO
Vrijwilligerscommissie
Bestuur VVOG Harderwijk

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief