Je bedrijfsnaam 3 seizoenen lang op de shirts van VVOG Harderwijk

15 April 2022 / Algemeen

Je bedrijfsnaam 3 seizoenen lang op de shirts van VVOG Harderwijk.

 

We bieden onze sponsoren en relaties een unieke mogelijkheid om voor de duur van maar liefst drie seizoenen de club op een mooie manier te sponsoren. Ruim 70 teams, 100 kinderen van de voetbalschool, ons G-team en de dames van onze club. Dat zijn heel veel teams die wekelijks de hele Veluwe (en daar buiten) rondreizen en zorgen voor veel exposure. Een goed voorbeeld van een win-win situatie.

Vanaf volgend seizoen spelen alle teams in een volledig vernieuwd wedstrijdtenue. Binnenkort presenteren we drie tenues die speciaal voor onze vereniging zijn ontworpen. Alle leden mogen dan hun stem uitbrengen en voorkeur aangeven. Heb je belangstelling of vragen wacht dan niet te lang en neem contact op met Antonio Vivas of Henk Hakvoort van de sponsorcommissie. Zie ook de flyer op onze website. Op dit moment zijn er nog veel posities op de shirts vrij, maar zorg dat je er wel snel bij bent. Degene die zich als eerste melden hebben ook de eerste keus.    

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief