Nieuwe tassen VVOG 5

24 Maart 2022 / Sponsors

Nadat enige weken geleden de TC van VVOG 5 trots aankondigde een goede slag geslagen te hebben op de transfermarkt, kon de sponsorcommissie van het 5e natuurlijk ook niet achterblijven met nieuws. Dus bij deze ook een bericht van hen.
Na een paar weken het 5e geobserveerd te hebben, zijn wij tot de conclusie gekomen dat de tassen van VVOG 5, na jaren van trouwe dienst, hun beste tijd gehad hebben. Zo bleken ze de punten niet meer te kunnen dragen. Menig 3-punter werd gelekt bij diverse verenigingen in de buurt. Daar bleef het niet bij. Zelfs ook op ons eigen sportpark morsten de tassen punten. Die tassen konden dus echt niet meer! Hier moest wat aan gedaan worden! Wij zijn dan ook blij te kunnen mededelen dat er 2 sponsoren gevonden zijn, die het materiaal willen leveren om de punten veilig mee te nemen naar en/of te houden op Sportpark De Strokel. Wij willen allereerst onze dank uitspreken aan onze oud-sponsor "Schilderbedrijf K. de Vries".

Dit geschreven hebbende (tromgeroffel.... ):
Verwelkomen we nu en bedanken we gelijk onze nieuwe sponsoren "Moonmade Meubel # Interieurmakers" (www.Moonmade.eu - Jair de Haan) en "Caravanstalling Ermelo" (www.caravanstallingermelo.nl - Anne van de Os) hartelijk! We hopen met deze tassen weer fantastische voetbalmomenten te beleven.
Tot slot nodigen wij jullie uit om even een kijkje op de website van deze twee mooie bedrijven te nemen.

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief